eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Kilka Pytań
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2
Witam jestem początkującym graczem ETS 2. Mam takie DLC:
1. Wlochy
2. Skandynawia
3 Vive La France
4. Going East
Do tego mam mody:
1. Pro Mods
2. Poland Rebuilding
Co polecacie jeszcze dokupić z DLC i ściągnąć z modów, żeby uatrakcyjnić i urzeczywistnić (Boże co za słowo) rozgrywkę ?
Planuję zakup DLC Beyond The Baltic Sea i mam pytanie z kategorii noobowych Czy jak już kupię to DLC to czy będzie ono kompatybilne z moim save'm, czy może będę musiał zaczynać rozgrywkę od nowa ?
Na razie wykonuje szybkie zlecenia by zarobić kasę na ciężarówkę i stąd kolejne pytanie, czy dobrze robię, może macie jakieś porady dla świeżaka ?
Po kupieniu DLC będziesz śmiało mógł grać na swoim dotychczasowym profilu Smile Jeśli chcesz mogę Ci podesłać pewien mod, po którym robiąc jedną trasę drastycznie zwiększy Ci się poziom i pieniądze. Jeśli lubisz surowy klimat i słabej jakości drogi polecam mapy Rosji, np: RusMap.
Będzie wsio grało tylko jeśli zapiszesz save w czasie wykonywania zlecenia i wtedy zainstalujesz DLC może Ci je odwołać. Nie wiem jak teraz, ale ja tak kiedyś miałem jak dokupywałem DLC Tongue
Spoko to po wypłacie kupuje Beyond The Baltic Sea. Chciałbym sobie zainstalować tą mapę Rosji, ale czy to jest najnowsza wersja: RusMap 1.8.1 (update 14.08.18)_MF_1df84 czy będzie działała z Pro Mods i Poland Rebuilding i jaka powinna być kolejność modów ? (priorytet)
Jest to najnowsza wersja, działa na 1.33, bo sam używam i jestem zadowolony.
Seba a to będzie działało z Poland Rebuilding czy wymagam zbyt dużo ?
Będzie działać idealnie.
Sorry, że tak męczę to w jakiej kolejności powinny być te mody ?
Dzięki Seba11 wszystko działa idealnie. Już nie mogę się doczekać kursu do Moskwy Big Grin
Stron: 1 2
Przekierowanie