Witam.Po prostu jak w temacie którą z tych dwóch brać? Wiem że Shifter w G29 jest do zakupienia osobno. Osobiście zastanawiam się na Kupnem G29(Moim zdaniem jest ładniejsza) oraz Shiftera z G27 (O ile to możliwe).Czy była by mi potrzeba w takim przypadku przejściówka? Czy może lepiej Kupić G27 tylko? Niech jakiś posiadacz/znawca się wypowie.
Z góry dziękuję
Ja mam używaną G27 i działa dobrze po naprawie. Niestety jak ją kupowałem to nie zdawałem sobie sprawy z tego jakie mogą być usterki i zostałem oszukany. Często pada w nich enkoder, przez co są problemy z poprawną kalibracją. Jak się okazało tak było u mnie, sam rozkręciłem, kupiłem zastępczy enkoder i naprawiłem ale 50zł i dużo czasu się zmarnowało zanim zagrałem. Polecam G27 ale radzę bardzo dokładnie sprawdzić czy wszystko działa żebyś się nie dał nabrać tak jak ja.
W grę wchodzi wyłącznie nówka.
A to jak nówka to G29 bo 27 nie wiem czy nówkę znajdziesz
Nówki G27 raczej nie znajdziesz (no chyba, że na magazynie jakaś ostatnia sztuka się znajdzie).
Jeżeli nie ma nówek G27 To biorę G29 z Shifterem do niej trudno.Można zamknąć dzięki za pomoc macie rep+.