20/06/2019, 10:58 PM
W tym temacie chciałbym zaprezentować moje materiały - fotki i filmy z gier lotniczych.
Są to gry lotnicze - bojowe symulatory lotu lub gry, które tylko to "symulują".
Dzisiaj na tapecie - War Thunder!
Gra MMO, free to play, studia Gaijin, w którą gram od open bety w 2012 r. Początkowo były to tylko samoloty z okresu II WW, później dodano czołgi, marynarkę, śmigłowce... Jednostki występujące w grze poszerzono o te z okresu lat 70, 80 i 90 ubiegłego wieku - samoloty odrzutowe, Hind, Bell UH 1, Merkava, Abrams'y itp.
W celu przyciągnięcia na serwery jak największej liczby graczy, udostępniono 3 tryby rozgrywki, różniące się stopniem trudności.
Od ponad 5 lat gram w Air Simulator Battle, tryb który tylko "symuluje" symulator (widok tylko z kokpitu), a poza tym ma wiele udogodnieneń - GPS, HUD z parametrami, uproszczone FM'y, etykiety graczy team'u .
Za to posiada dużą grywalność, bitwy 16x16 graczy, bez spiny, świetny relax po ciężkim dniu, o ile nie wtrąci się RNG
I kilka fotek z gry:
F4U-1C - cztery działka 20 mm i "Foczka" węgierskiego gracza, która tak mnie pokiereszowała, zamieniła się w kulę ognia.
Mapa Ardeny (Battle for Bastogne) - tym razem ja w Fw 190 A-4.
Płonący P-51 Mustang - widok z kokpitu Bf 109 F-4
Płonący He 112 B - widok z kokpitu F2A-3
CHY6 - konieczny odruch ciągłego sprawdzania "szóstej".
I dwa krótkie filmy z gry:,
1. Na szybko zmontowany film z gry (Gameplay, 2.35 min, HD 1080, 60 fps,):
2. Trochę dłuższy gameplay, (3:21 min. HD 1080, 60 fps) kompilacja - 10 kills.
I trzeci z 2014 Replay (12.25 min. HD 1080, 60 fps), przykład gry niemieckim bombowcem Ju 87 D-5 Stuka ( 2 in 1, bomber and fighter)
Są to gry lotnicze - bojowe symulatory lotu lub gry, które tylko to "symulują".
Dzisiaj na tapecie - War Thunder!
Gra MMO, free to play, studia Gaijin, w którą gram od open bety w 2012 r. Początkowo były to tylko samoloty z okresu II WW, później dodano czołgi, marynarkę, śmigłowce... Jednostki występujące w grze poszerzono o te z okresu lat 70, 80 i 90 ubiegłego wieku - samoloty odrzutowe, Hind, Bell UH 1, Merkava, Abrams'y itp.
W celu przyciągnięcia na serwery jak największej liczby graczy, udostępniono 3 tryby rozgrywki, różniące się stopniem trudności.
Od ponad 5 lat gram w Air Simulator Battle, tryb który tylko "symuluje" symulator (widok tylko z kokpitu), a poza tym ma wiele udogodnieneń - GPS, HUD z parametrami, uproszczone FM'y, etykiety graczy team'u .
Za to posiada dużą grywalność, bitwy 16x16 graczy, bez spiny, świetny relax po ciężkim dniu, o ile nie wtrąci się RNG
I kilka fotek z gry:
F4U-1C - cztery działka 20 mm i "Foczka" węgierskiego gracza, która tak mnie pokiereszowała, zamieniła się w kulę ognia.
Mapa Ardeny (Battle for Bastogne) - tym razem ja w Fw 190 A-4.
Płonący P-51 Mustang - widok z kokpitu Bf 109 F-4
Płonący He 112 B - widok z kokpitu F2A-3
CHY6 - konieczny odruch ciągłego sprawdzania "szóstej".
I dwa krótkie filmy z gry:,
1. Na szybko zmontowany film z gry (Gameplay, 2.35 min, HD 1080, 60 fps,):
2. Trochę dłuższy gameplay, (3:21 min. HD 1080, 60 fps) kompilacja - 10 kills.
I trzeci z 2014 Replay (12.25 min. HD 1080, 60 fps), przykład gry niemieckim bombowcem Ju 87 D-5 Stuka ( 2 in 1, bomber and fighter)