07/09/2019, 08:50 AM
07/09/2019, 08:57 AM
Najpierw musisz poprawić log, bo w taki sposób trudno się doczytać (wrzuć go na pastebin.com albo na samym początku loga daj Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. a na samym końcu [/.code] bez kropki).
Dobrze, akurat jak pisałem post to pewnie poprawiłeś log, więc dobrze.
Sprawdź najpierw kolejność plików map, czy są poprawnie ułożone w odpowiedniej kolejności.
Dobrze, akurat jak pisałem post to pewnie poprawiłeś log, więc dobrze.
Sprawdź najpierw kolejność plików map, czy są poprawnie ułożone w odpowiedniej kolejności.
10/09/2019, 08:20 PM
Jak napisałeś gra nie widzi modyfikacji.. zacznę od czegoś banalnego, pliki są w jakim formacie .zip/.rar./.scs? bo z tego co wiem rara nie widzi chyba w ogóle, zipa widzi czasem, a SCS powininna gra widzieć cały czas. Podrzuć najlepiej screen tych plików z mapą.
10/09/2019, 08:31 PM
Przepraszam mój błąd nie zwróciłem uwagi że nie wszystkie pliki map są wypakowane
10/09/2019, 08:42 PM
(10/09/2019 08:20 PM)Galaxy napisał(a): [ -> ]Jak napisałeś gra nie widzi modyfikacji.. zacznę od czegoś banalnego, pliki są w jakim formacie .zip/.rar./.scs? bo z tego co wiem rara nie widzi chyba w ogóle, zipa widzi czasem, a SCS powininna gra widzieć cały czas. Podrzuć najlepiej screen tych plików z mapą.
Format kompresji zip. od scs. nie różni się zupełnie niczym, więc nie ma opcji że zipa gra odczytuje tylko czasem, nie wprowadzaj niepotrzebnie kolegi w błąd. Problem z odczytaniem pliku może wynikać co najwyżej ze sposobu kompresji plików a nie samego rozszerzenia. Gry korporacji scs odczytują pliki skompresowane w w/w formatach, wyłącznie za pomocą metody kompresji deflate lub pliki nieskompresowane. Do zabawy modyfikacjami scs polecam darmowy program 7-zip.
12/09/2019, 04:14 PM
Hejka temat można zamknąć problem rozwiązany gra dział jak należy.