Witam, na początku, kiedy wyszła aktualizacja 1.36 działała mi kamera 0, wraz z pojawieniem ciężarówki klikając F9. Przestałem grać, czekając na FP 1:5. Postanowiłem zagrać na mapie Heilbronn 1:1, i kamera 0 oczywiście działa, ale pojawianie pojazdu klikając F9 nie. Robi mi zrzut ekranu, a do zrzutu ekranu mam przyciski F10 i jak się nie mylę F12. Na wersji 1.35 wszystko działało. Zależy mi żeby skądś się przetransportować. Pomógłby mi ktoś? Jest to dla mnie ważne.
Teraz gram na nowym PM i nadal jest błąd.
Używam AI od Jazzycat
Promods
Winter Mod
Range Rover Velar
Complete color pack for AI
Project NG
Setra 531DT (nie uzywam aktualnie)
zresetuj mappowanie klawiszy w ustawieniach i powinno być git, mi też ostatnio coś pomieszało.
(06/01/2020 02:13 PM)Matias00 napisał(a): [ -> ]zresetuj mappowanie klawiszy w ustawieniach i powinno być git, mi też ostatnio coś pomieszało.
a co to znaczy mappowanie klawiszy bo ja jestem zielony w te klocki ?
(06/01/2021 03:39 PM)mateuszpaluch napisał(a): [ -> ] (06/01/2020 02:13 PM)Matias00 napisał(a): [ -> ]zresetuj mappowanie klawiszy w ustawieniach i powinno być git, mi też ostatnio coś pomieszało.
Po prostu przywróć domyślne w ustawieniach klawiszy, prościej mówiąc.
(06/01/2021 04:28 PM)Kukasz napisał(a): [ -> ] (06/01/2021 03:39 PM)mateuszpaluch napisał(a): [ -> ] (06/01/2020 02:13 PM)Matias00 napisał(a): [ -> ]zresetuj mappowanie klawiszy w ustawieniach i powinno być git, mi też ostatnio coś pomieszało.
Po prostu przywróć domyślne w ustawieniach klawiszy, prościej mówiąc.
Siema a to ETSie te ustawienia przywrucic domyślnie czy na SYEAM?
Teraz trzeba kliknąć ctrl+F9
ctrl+F9 sprawdzone działa