Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kamera 0, ale nie działa F9.
Autor Wiadomość
kamilkamil2828 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 04/04/2019
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Kamera 0, ale nie działa F9.
Witam, na początku, kiedy wyszła aktualizacja 1.36 działała mi kamera 0, wraz z pojawieniem ciężarówki klikając F9. Przestałem grać, czekając na FP 1:5. Postanowiłem zagrać na mapie Heilbronn 1:1, i kamera 0 oczywiście działa, ale pojawianie pojazdu klikając F9 nie. Robi mi zrzut ekranu, a do zrzutu ekranu mam przyciski F10 i jak się nie mylę F12. Na wersji 1.35 wszystko działało. Zależy mi żeby skądś się przetransportować. Pomógłby mi ktoś? Jest to dla mnie ważne.
Teraz gram na nowym PM i nadal jest błąd.

Używam AI od Jazzycat
Promods
Winter Mod
Range Rover Velar
Complete color pack for AI
Project NG
Setra 531DT (nie uzywam aktualnie)
06/01/2020 01:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Matias00 Offline
Mofia Złotych Tondemiorzy
****
Trucker

Skąd: WZY
Liczba postów: 343
Dołączył: 27/10/2013
Reputacja: 12
Podziękował: 518
Podziękowano mu 398 raz(y)
Post: #2
RE: Kamera 0, ale nie działa F9.
zresetuj mappowanie klawiszy w ustawieniach i powinno być git, mi też ostatnio coś pomieszało.

06/01/2020 02:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mateuszpaluch Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: busko zdrój
Liczba postów: 27
Dołączył: 22/06/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 18
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #3
RE: Kamera 0, ale nie działa F9.
(06/01/2020 02:13 PM)Matias00 napisał(a):  zresetuj mappowanie klawiszy w ustawieniach i powinno być git, mi też ostatnio coś pomieszało.

a co to znaczy mappowanie klawiszy bo ja jestem zielony w te klocki ?
06/01/2021 03:39 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kukasz Offline
Wyspiarz
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 543
Dołączył: 12/12/2013
Reputacja: 43
Podziękował: 1446
Podziękowano mu 736 raz(y)
Post: #4
RE: Kamera 0, ale nie działa F9.
(06/01/2021 03:39 PM)mateuszpaluch napisał(a):  
(06/01/2020 02:13 PM)Matias00 napisał(a):  zresetuj mappowanie klawiszy w ustawieniach i powinno być git, mi też ostatnio coś pomieszało.

a co to znaczy mappowanie klawiszy bo ja jestem zielony w te klocki ?

Po prostu przywróć domyślne w ustawieniach klawiszy, prościej mówiąc.

Image
06/01/2021 04:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: mateuszpaluch
Alexey Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 1
Dołączył: 24/11/2021
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: Kamera 0, ale nie działa F9.
(06/01/2021 04:28 PM)Kukasz napisał(a):  
(06/01/2021 03:39 PM)mateuszpaluch napisał(a):  
(06/01/2020 02:13 PM)Matias00 napisał(a):  zresetuj mappowanie klawiszy w ustawieniach i powinno być git, mi też ostatnio coś pomieszało.

a co to znaczy mappowanie klawiszy bo ja jestem zielony w te klocki ?

Po prostu przywróć domyślne w ustawieniach klawiszy, prościej mówiąc.
Siema a to ETSie te ustawienia przywrucic domyślnie czy na SYEAM?
24/11/2021 06:08 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
F34TH3R Online
SztywnyFred
****
Trucker

Skąd: Bytów
Liczba postów: 245
Dołączył: 08/02/2019
Reputacja: 13
Podziękował: 210
Podziękowano mu 352 raz(y)
Post: #6
RE: Kamera 0, ale nie działa F9.
Teraz trzeba kliknąć ctrl+F9 Smile

24/11/2021 06:11 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Ponownie spakowany mod do scs nie działa raventes 15 790 02/07/2021 05:55 AM
Ostatni post: raventes
  Nie działa konsola w grze lukcio30 1 310 22/06/2021 03:43 PM
Ostatni post: romek-5
  Nie działa deszcz, dziwny znak na rejestracjach Nicram 8 1,434 17/12/2020 02:15 PM
Ostatni post: Przemko
  Nie działa multiplayer po aktualizacji ETS2 - steam Majeranek 2 886 15/04/2020 09:41 PM
Ostatni post: Majeranek
  Uruchomienie gry spod linux - Steam pobrał program, ale nie uruchamia się matadrox 2 785 30/06/2019 01:31 PM
Ostatni post: matadrox

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa