Witam,
Od dziś mam problem z włączeniem Ets2. Usunąłem wszystkie mody i zrobiłem spójność plików a gra nadal nie chce się odpalić. Przez chwilę się włącza i nagle przestaje działać bez komunikatu. Poniżej przesyłam log:
https://pastebin.com/vCduc3GZ
Ponawiam, może miał ktoś ten sam problem?
Jeżeli na czystym są takie rzeczy, a widzę że masz betę to jest duże prawdopodobieństwo że to wina tej bety. Spróbuj usunąć jeszcze z moich dokumentów folder cache i wygenerować nowy. Możliwe że się plik uszkodził ale w teorii wtedy powinno wywalać przy ładowaniu.
Nie mam bety
Dla mnie to jest ewidentny pirat.
Jak nie masz bety, skoro ostatnia wersja 'nie beta' to wersja 1.36.xx
Jak więc zrobiłeś spójność plików?
Wybierz na steamie wersje "BRAK-anulowanie udziału we wszystkich beta" i daj log z takiej wersji.
Wersja nie jest piratem, jest w stu procentach oryginalna.
Zaaktualizowałem log
No i jak? Dalej ci sie nie chce uruchomić?
Na steamie powinna też byc opcja uruchomienia bezpiecznego - 'safe'
Próbuj - mozesz takze ewentualnie spróbować na razie w dx9 odpalić.
Trzeba kombinować, bo nic nie widać ewidentnie co jest przyczyną.
Korzystałem też z uruchomienia bezpiecznego nadal nie pomaga. Może reinstall da radę, lecz mam pytanie czy profil, godziny itd. zresetuje się?
(16/04/2020 02:43 PM)Wojtek! napisał(a): [ -> ]Korzystałem też z uruchomienia bezpiecznego nadal nie pomaga. Może reinstall da radę, lecz mam pytanie czy profil, godziny itd. zresetuje się?
Niestety tak. Musisz najpierw skopiować swój profil z folderu profiles. (Jednak upewnij się, że nie masz włączonej chmury w Steam) Jego lokalizacja to Ten Komputer/Dokumenty/Euro Truck Simulator 2/profiles . Kopiujesz folder profiles (lub przenosisz na pulpit jak wolisz) I wtedy jak robisz reinstall to usuń też folder ets 2 przy instalacji znowu ci się wygeneruje. Musisz wejść do gry i wyjść z gry. Wtedy znowu wchodzisz do folderu ets 2 kasujesz folder profiles i wrzucasz ten który skopiowałeś. Daj znać, czy ci to pomogło.