eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Mercedes-Benz W211 E270CDI Tanzanite Blue Metallic
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3
Witam jakoże jak wiecie skodzina zaliczyła zgona pragne wam przedstawić jej następce.

Jest nim MErcedes W211 E270 CDi z 2003 roku.
Autko kupione w komisie i od razu zaprowadzone do wyspecjalizowanego w mercedesach warsztatu gdzie wymieniono oleje w silniku,skrzynii biegów oraz moście,wymieniono cieknący zbiorniczek wyrónawczy oraz zregenerowano przednie zaciski( wada fabryczna-puchnące bakelitowe tłoczki).

Autko ma tyle bajerów że sam ich wszystkich nie pamiętam Smile
Ma między innymi:
pełna elektryka szyb,klima,automatyczna skrzynia,fabryczne radio z navi oraz tel,elektryczne fotele,przyciemnione szyby tylne, automatyczne światła oraz wycieraczki. autko ma ponad 320 tys km przebiegu i w polszy jest od 2007 roku.
Jak przystało na merca jest to komfortowa i oszczędna limuzyna a przez to że mocy mu nie brakuje( ok180KM) bardzo fajnie sie nim jeździ.

3 fotki:
w dniu zakupu:
Image
Image

takie tam kwestie ekonomiczne:

Image

Postaram sie wam dać wiecej fotek jutro bo auto obecnie zostało przerejestrowane Smile

Tak wiem że maska kiepsko pasuje ale auto w 2007 roku przyjechało jako lekko uderzone w prawy bok wiec moge mu to wybaczyć jako że było to moje marzenie oraz ze został kupiony 4 dni przed moimi urodzinami Smile
To teraz będziesz miał podróże w komfortowych warunkach jak na ludzi przystało Big Grin
Otóż to Michale-teraz jedynym problemem jest przesiadka z niego na służbówke (wiadomo człowiek przy zatrzymaniu busa zapomina o wciśnięciu sprzęgła) Big Grin
Kuzyn Takiego Samego kupił Smile
Nowa porcja fotek chwile po wizycie na myjni:
Image
Image

W słońcu:
Image
Image
Image

Jak widać auto nie ma oznaczeń modelu oraz silnika oraz ma sporo odprysków ale cóż ma 17 lat i troche sie najeździło po drogach i poobrywało kamyczkami Smile
Coś słyszałem, że koła do niego kosztują tyle co moje byłe V40?
Kupowanie auta w komisie to dla mnie totalna głupota. Pewnie jeszcze z gwarancją VIP? XD Pochwal się jeszcze ceną, bo jak na moje to kolejny gruz na poziomie Twojej czerwonej Skody Big Grin
Iśmik jak zwykle gotów do czepialstwa Big Grin kosztował powyżej 13 tys zł więc gruzem nie jest Big Grin Opinia niezależnego warsztatu wyspecjalizowanego w tej marce Tongue Najgorsze auta kupiłem akurat od osób prywatnych więc.... Polecam poczytać o AAA Auto i ich zasadach kupowania aut-nie bez powodu są jednym z największych sprzedawców samochodów używanych w Europie Wink Ale jak zwykle widze że komuś zazdrość zajrzała w durne gały Wink polecam zobaczyć go na żywo a nie pitolić na necie( o ile kolega iśmik ma pieniążki na paliwo na podróż) Smile
(06/09/2020 12:44 PM)Marcin D napisał(a): [ -> ]Iśmik jak zwykle gotów do czepialstwa Big Grin kosztował powyżej 13 tys zł więc gruzem nie jest Big Grin Opinia niezależnego warsztatu wyspecjalizowanego w tej marce Tongue Najgorsze auta kupiłem akurat od osób prywatnych więc.... Polecam poczytać o AAA Auto i ich zasadach kupowania aut-nie bez powodu są jednym z największych sprzedawców samochodów używanych w Europie Wink Ale jak zwykle widze że komuś zazdrość zajrzała w durne gały Wink polecam zobaczyć go na żywo a nie pitolić na necie( o ile kolega iśmik ma pieniążki na paliwo na podróż) Smile

Zbyt długo pracuję z handlarzami, żeby polecić komukolwiek kupno auta z komisu. Nie ma czego zazdrościć, mnie takie zajazdy nie rajcują Szczerbol
A ja zbyt długo miałem do czynienia z prywaciarzami aby kupić tak skomplikowane auto od takiego- obejrzałem z 6 od prywatnych i co-w każdym zdechłe SBC.... polecam takich ludzi co te usterke uważają za bezpieczną i nie wpływajacą na bezpieczeństwo Wink

Cóż jednak sądze że kasa zostawiona na inspekcji najpierw przed zakupem w ASO Mercedes benz a potem u naszego lokalnego guru mercedesów nie poszła na marne bo dokładnie wiem w jakim stanie jest te auto Big Grin
(06/09/2020 12:51 PM)Marcin D napisał(a): [ -> ]A ja zbyt długo miałem do czynienia z prywaciarzami aby kupić tak skomplikowane auto od takiego- obejrzałem z 6 od prywatnych i co-w każdym zdechłe SBC.... polecam takich ludzi co te usterke uważają za bezpieczną i nie wpływajacą na bezpieczeństwo Wink

Cóż jednak sądze że kasa zostawiona na inspekcji najpierw przed zakupem w ASO Mercedes benz a potem u naszego lokalnego guru mercedesów nie poszła na marne bo dokładnie wiem w jakim stanie jest te auto Big Grin

No oby tak było i oby nie skończyło jak Skoda. Dodaj w wolnej chwili więcej aut z bliska i z wnętrza. Smile
Stron: 1 2 3
Przekierowanie