06/01/2021, 09:22 PM
Mam taki problem: save nie ładują się z poziomu gry. Te same save wchodzą poprzez "kontynuuj" lub jak wymuszę zamknięcie gry i je ładuję z poziomu wyboru profilu. Myślałem, że to wina modów gdzie mam prawie wszystko, ale dzisiaj grałem na samej mapie EAA gdzie jest tylko ta mapa z wyłączoną Europą i jakieś mody na ciężarówki i traffic i również tak się stało, że save się nie załadował z poziomu gry (gra się zawiesza po jakiś 2 min ładowania save). Nie mam jeszcze nigdzie własnej ciężarówki tylko szybkie zlecenia. Sprawdziłem integralność plików i jest ok. Bez modów tego nie ma. Zauważyłem też, że już wcześniej tak bywało jak było mniej modów, ale wtedy losowo - raz mi ładowało, a raz nie. Teraz w ogóle.
Czy to może być jakieś przeciążenie, że gra musi jakby z poziomu profilu je załadować ? Czy ilość profili może mieć znaczenie ? Tak to nie ma większych problemów.
Czy to może być jakieś przeciążenie, że gra musi jakby z poziomu profilu je załadować ? Czy ilość profili może mieć znaczenie ? Tak to nie ma większych problemów.