eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Route Advisor
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Witam .Mam taki problem zainstalowałem
Route Advisor i nie działa mi czas do rozładunku i odległość. Cały czas mam tą samą
(20/04/2021 05:32 PM)slaws72 napisał(a): [ -> ]Witam .Mam taki problem zainstalowałem
Route Advisor i nie działa mi czas do rozładunku i odległość. Cały czas mam tą samą
Podeślij game.log oraz powiedz masz jakieś inne mody?
O ten w grze chodzi czy mod Route Advisor? Mi na 1.40 przestał prawidłowo działać jeden z modów właśnie. Używam póki co w ETS2 Route Advisor Mod Collection v5.1 pod 1.38-1.39 reszta typu KAAC wymiękła. W ATS znów działa Hemil's Route Advisor TT pod 1.38. Czekam na aktualizacje. Jak kolega wyżej pisze, daj znać jakie masz mody i wrzuć game.log na paste.bin i link wrzuć w temat. Ktoś zawsze spojrzy i pomoże o ile nie masz pirata.
(20/04/2021 08:20 PM)topiq napisał(a): [ -> ]O ten w grze chodzi czy mod Route Advisor? Mi na 1.40 przestał prawidłowo działać jeden z modów właśnie. Używam póki co w ETS2 Route Advisor Mod Collection v5.1 pod 1.38-1.39 reszta typu KAAC wymiękła. W ATS znów działa Hemil's Route Advisor TT pod 1.38. Czekam na aktualizacje. Jak kolega wyżej pisze, daj znać jakie masz mody i wrzuć game.log na paste.bin i link wrzuć w temat. Ktoś zawsze spojrzy i pomoże o ile nie masz pirata.

chodzi o mod ,już tak mi się robi od 1.36 i co aktualizuje i instaluje to zawsze to samo cały czas czas i odległość stoi w miejscu a innych modów nie mam
(20/04/2021 08:47 PM)slaws72 napisał(a): [ -> ]
(20/04/2021 08:20 PM)topiq napisał(a): [ -> ]O ten w grze chodzi czy mod Route Advisor? Mi na 1.40 przestał prawidłowo działać jeden z modów właśnie. Używam póki co w ETS2 Route Advisor Mod Collection v5.1 pod 1.38-1.39 reszta typu KAAC wymiękła. W ATS znów działa Hemil's Route Advisor TT pod 1.38. Czekam na aktualizacje. Jak kolega wyżej pisze, daj znać jakie masz mody i wrzuć game.log na paste.bin i link wrzuć w temat. Ktoś zawsze spojrzy i pomoże o ile nie masz pirata.

chodzi o mod ,już tak mi się robi od 1.36 i co aktualizuje i instaluje to zawsze to samo cały czas czas i odległość stoi w miejscu a innych modów nie mam

Jakbyś mógł podesłać na Pastebin.com game.log? Spróbuj też wywalić modyfikację z Rout Advisor, gdyż może być nieaktualna, tak jak kolega topiq sugeruje.
No skoro od 1.36 nie działa, to jest już dość mocno nieaktualna. Jest taka zasada, że mody trzeba również aktualizować do danej wersji gry.
(22/04/2021 01:58 PM)topiq napisał(a): [ -> ]No skoro od 1.36 nie działa, to jest już dość mocno nieaktualna. Jest taka zasada, że mody trzeba również aktualizować do danej wersji gry.
Zgadza się Smile
Przekierowanie