Witam, mam problem z odbiciem świateł obrysowych. Problem wystepuje z lampkami hella double jak i świateł z dodatku BC-Belka accessory v1.0. Chodzi o to że na aucie w nocy świecą na żółto obojętnie jakie kupię, a poświatę dają prawidłową. Znów z lampkami hella double problem jest tego typu, że jak zrobię np bok na czerwono to świecą tak mocno, że wszystko dookoła jest czerwone :/ Trochę pokręciłem ale mam nadzieję, że ktoś zrozumie ;D Jak nie to wyjaśnię dokładniej.
Log:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Ustawienia graficzne na full.
Flary nie są przystosowane na twoją wersję gry.
Czyli aktualizacja mogłaby pomóc?
(22/11/2021 09:17 PM)xSeMteX napisał(a): [ -> ]Czyli aktualizacja mogłaby pomóc?
A z jakiej wersji masz tą modyfikację? Większość oświetleń mogły przestać działać po wersji 1.40, przecież zmieniono w nim właśnie oświetlenie... Jak coś, pisałem o tym problemie, zapraszam do posta:
http://etrucks.pl/thread-52912.html J
Drugą modyfikację musisz albo zaktualizować, albo wywalić. Bo jest ona pod 1.39, jak czułem.... Jak mówiłem, od 1.40 zmieniło się oświetlenie, więc może mocno kolidować i to ci powoduje takie błędy.
Wyżej edytowałem post i dałem zdjęcie o co chodzi. Bez tego 1.39 jest to samo :/
A co robiłeś z pierwszym modem, jak przechodziłeś na 1.39? Wyłączyłeś?
Gram cały czas na 1.41 i gdy mam włączoną w grze obojętnie jaką, a drugą mam nieaktywną wcale to i tak nic nie pomaga :/
Coś jest to dziwne. Spróbuj wyłączyć obie modyfikacje. Bo coś jest nie tak....