eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: G920 Problem z pedałem hamulca
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Cześć, mam taki problem, że nie wykrywa mi pedału hamulca w grze przy przypisywaniu w zakładce kontroler. Gaz okej, sprzęgło tez a hamulec nie działa. Dodam, że w G-Hubie go wykrywa. Czy ktoś może miał taki problem i wie jak go naprawić? Sterowniki mam aktualne.
Problem występuje dość często gdy masz złą wersję dobraną do kierownicy. Też to przerabiałem z G29. Obecnie mam aplikacje Logitech Gaming Software 9.02 i nie mam już tego problemu. Ustawiłem w niej wszystko jak chciałem, do tego w grze tak samo i przed odpaleniem gry uruchamiam ją i grę i działa.
(03/02/2022 11:38 PM)PiotrNMR napisał(a): [ -> ]Problem występuje dość często gdy masz złą wersję dobraną do kierownicy. Też to przerabiałem z G29. Obecnie mam aplikacje Logitech Gaming Software 9.02 i nie mam już tego problemu. Ustawiłem w niej wszystko jak chciałem, do tego w grze tak samo i przed odpaleniem gry uruchamiam ją i grę i działa.

Hmm, czyli to byłaby wina tego Gaming Software. Mam tę wesję co ty, ale mi w niej nie wykrywa kierownicy, jedynie w Logitech G-Hub. Może miałeś też coś podobnego?
Ogarnąłeś? Mam ten sam problem.
Przekierowanie