Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zmodek
Autor Wiadomość
.:Seba11:. Offline
Trucker :D
***
ViP

Skąd: Polska
Liczba postów: 2,007
Dołączył: 04/05/2014
Reputacja: 66
Podziękował: 253
Podziękowano mu 2391 raz(y)
Post: #1
Zmodek
Witam, pobrałem sobie zmodka2 wszystko pięknie ale jak go włączam to piszę mi tak:
'Nie można uruchomić aplikacji, ponieważ jej konfiguracja równoczesna jest nie poprawna'

Image
27/07/2014 11:39 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michal_Z_gno Offline
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 13,922
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 556
Podziękował: 26220
Podziękowano mu 11885 raz(y)
Post: #2
RE: Zmodek
Pobierz i zainstaluj wszystkie biblioteki Microsoft Visual C++ a problem się rozwiąże.

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
27/07/2014 11:46 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
.:Seba11:. Offline
Trucker :D
***
ViP

Skąd: Polska
Liczba postów: 2,007
Dołączył: 04/05/2014
Reputacja: 66
Podziękował: 253
Podziękowano mu 2391 raz(y)
Post: #3
RE: Zmodek
A co to jest ? Big Grin

Image
27/07/2014 11:46 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michal_Z_gno Offline
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 13,922
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 556
Podziękował: 26220
Podziękowano mu 11885 raz(y)
Post: #4
RE: Zmodek
Są to biblioteki wymagane do odpalenia niektórych programów np. zmoda

Tu masz link do forum zmoda gdzie znajdziesz link do tych plików:
http://forum.zmodeler3.com/viewtopic.php?f=4&t=5376

Jeśli dalej będzie problem to tu masz link do strony microsoftu gdzie pobierzesz te pliki:
http://www.microsoft.com/en-us/search/Do...%20C%2B%2B

Oczywiście instaluje się je po kolei od najstarszej do najnowszej.

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
27/07/2014 11:56 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Perkins Offline
eluwa
****
Trucker

Skąd: Osieck [WOT]
Liczba postów: 1,440
Dołączył: 31/03/2013
Reputacja: 51
Podziękował: 881
Podziękowano mu 1258 raz(y)
Post: #5
RE: Zmodek
Michał, te biblioteki są w folderze zmoda tzn. plik vcreditsx84.exe. Wink

,,A wieczorem - na bazę, jak do cichego portu - Wpłyniemy razem..."

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
27/07/2014 11:59 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
.:Seba11:. Offline
Trucker :D
***
ViP

Skąd: Polska
Liczba postów: 2,007
Dołączył: 04/05/2014
Reputacja: 66
Podziękował: 253
Podziękowano mu 2391 raz(y)
Post: #6
RE: Zmodek
Ale tych bibliotek jest pełno

Image
27/07/2014 12:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
.:Seba11:. Offline
Trucker :D
***
ViP

Skąd: Polska
Liczba postów: 2,007
Dołączył: 04/05/2014
Reputacja: 66
Podziękował: 253
Podziękowano mu 2391 raz(y)
Post: #7
RE: Zmodek
Już działa

Image
27/07/2014 12:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michal_Z_gno Offline
..::Administrator::..
*******
Administrator

Skąd: Gniezno
Liczba postów: 13,922
Dołączył: 08/10/2010
Reputacja: 556
Podziękował: 26220
Podziękowano mu 11885 raz(y)
Post: #8
RE: Zmodek
(27/07/2014 12:02 PM).:Seba11:. napisał(a):  Ale tych bibliotek jest pełno

Wybierasz tylko te pod twój system (x64 system 64 bitowy i x86 system 32 bitowy).

Image
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
27/07/2014 12:12 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Zmodek 2 Mapping: Dziwna Tekstura The Domin162 0 464 19/01/2015 03:25 PM
Ostatni post: The Domin162
  Zmodek problem :( Skipper 2 852 15/11/2014 01:47 PM
Ostatni post: Skipper
  [POMOC] Zmodek Osesek 1 584 06/05/2014 03:37 PM
Ostatni post: nirwana9

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości