Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Problem z Matami
Autor Wiadomość
Rafik12 Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Kamen
Liczba postów: 242
Dołączył: 17/01/2011
Reputacja: 23
Podziękował: 320
Podziękowano mu 558 raz(y)
Post: #1
Problem z Matami
Witam mam pewien problem z matami w ETS2

Na zewnątrz jest wszytko ok
Image

A w środku krokodylek jest różowy
Image

I tu jest mat krokodylka
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Proszę o pomoc

23/08/2014 06:49 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Łukasz. Offline
Kontenery. ;3
Zbanowany

Skąd: Gdynia
Liczba postów: 158
Dołączył: 28/07/2014
Podziękował: 710
Podziękowano mu 485 raz(y)
Post: #2
RE: Problem z Matami
Ja sie Zbytnio nie znam... ale, tak samo miałem ostatnio z grillem w Scani, dodałem wszystko jeszcze raz i było OK!
23/08/2014 06:55 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Rafik12
AmericanTrucker
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #3
RE: Problem z Matami
Brak DDSa to jest..
23/08/2014 07:19 PM
Rafik12 Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Kamen
Liczba postów: 242
Dołączył: 17/01/2011
Reputacja: 23
Podziękował: 320
Podziękowano mu 558 raz(y)
Post: #4
RE: Problem z Matami
Dodałem jeszcze raz i mam cały czas do samo Sad

23/08/2014 07:19 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
AmericanTrucker
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #5
RE: Problem z Matami
To pewnie coś z TOBJ..
Zrób od nowa export.. i zwróć uwagę na TOBJ od tego krokodyla.
23/08/2014 07:21 PM
Rafik12 Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Kamen
Liczba postów: 242
Dołączył: 17/01/2011
Reputacja: 23
Podziękował: 320
Podziękowano mu 558 raz(y)
Post: #6
RE: Problem z Matami
Zrobiłem drugi raz i teraz mam przezroczystego krokodylka

23/08/2014 07:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
AmericanTrucker
Gość
Gość

Skąd:
 
Podziękował:
Podziękowano mu raz(y)
Post: #7
RE: Problem z Matami
Powrót do zmoda, odznacz Enable w Alpcha parameters (Materials editor)
Lub dopisz (dif) czyli tak to ma wygladać w Materials editor, tak ma być nazwana tekstura -> krokodylek (dif)
23/08/2014 07:50 PM
Rafik12 Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Kamen
Liczba postów: 242
Dołączył: 17/01/2011
Reputacja: 23
Podziękował: 320
Podziękowano mu 558 raz(y)
Post: #8
RE: Problem z Matami
Właśnie tak to mam zrobione

23/08/2014 07:51 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Rafik12 Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Kamen
Liczba postów: 242
Dołączył: 17/01/2011
Reputacja: 23
Podziękował: 320
Podziękowano mu 558 raz(y)
Post: #9
RE: Problem z Matami
Temat można zamknąć problem naprawiony
Image

23/08/2014 07:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z matami jakjapowojaku111 2 1,079 29/07/2018 08:35 PM
Ostatni post: jakjapowojaku111
  Problem z matami !? .:Subarynek:. 4 1,958 23/02/2016 01:21 PM
Ostatni post: Michal_Z_gno
  Pomoc Z Matami Rośniak 6 2,871 21/01/2016 08:51 PM
Ostatni post: kuba10105
  Problem z matami... FarmerGamer 3 2,445 04/10/2015 06:47 PM
Ostatni post: Skipper
  Pomoc z matami. FarmerGamer 1 2,154 04/10/2015 06:45 PM
Ostatni post: Skipper

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa