Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
[ATS] Uruchomienie mapy SCS-u w ME.
Autor Wiadomość
.:KoxTrucker:. Offline
Kierman z piekła rodem.
****
Trucker

Skąd: Z Polski :P
Liczba postów: 1,691
Dołączył: 22/10/2014
Reputacja: 43
Podziękował: 2817
Podziękowano mu 886 raz(y)
Post: #1
[ATS] Uruchomienie mapy SCS-u w ME.
Uruchomienie mapy SCS-u

1. Wchodzimy w Dokumenty/American Truck Simulator/config.cfg
2. Zmieniamy wartości 0 w uset_g_console i uset_g_developer na 1
3. Zapisujemy.
4. Uruchamiamy ATS-a, klikamy ` i wpisujemy edit usa
5. Czekamy chwilę i mamy wczytaną prawidłowo mapę.


Poradnik napisany wyłącznie na potrzeby forum eTrucks.pl i zabrania się kopiowania go w całości bądź częściWykrzyknik
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/02/2016 02:19 PM przez .:KoxTrucker:..)
15/02/2016 02:18 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
DanMax Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 15/04/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #2
RE: [ATS] Uruchomienie mapy SCS-u w ME.
a u mnie ` nie dziala? co zrobic aby aktywowac mape
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/04/2016 10:01 PM przez DanMax.)
15/04/2016 09:59 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
.:KoxTrucker:. Offline
Kierman z piekła rodem.
****
Trucker

Skąd: Z Polski :P
Liczba postów: 1,691
Dołączył: 22/10/2014
Reputacja: 43
Podziękował: 2817
Podziękowano mu 886 raz(y)
Post: #3
RE: [ATS] Uruchomienie mapy SCS-u w ME.
Aktywujesz konsolę, zmieniając wartości uset_g_console 0 i uset g_developer 0 na uset_g_console 1 i uset_g_developer 1.
Klikasz `, by włączyć konsolę, wpisujesz edit usa i gotowe.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20/04/2016 05:17 AM przez .:KoxTrucker:..)
20/04/2016 05:17 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KryH Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 9
Dołączył: 16/05/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: [ATS] Uruchomienie mapy SCS-u w ME.
Cześć. Powiedzcie mi proszę co to znaczy: "Uruchomienie mapy SCS-u w ME"? Ciekawi mnie to bo staram się dodać mapę Meksyku i niestety nie udaje mi się uruchomić gry po dołączeniu tej mapy w menadżerze dodatków. Nie mam innych map i w sumie to żadna ze ściągniętych nie pozwala na uruchomienie gry. Czy konieczne jest wykonanie jakiś innych operacji/czynności, a może musi być kilka innych map w konkretnej kolejności? Ach, oczywiście z komputerem radzę sobie o WIELE gorzej niż z ciężarówką w realu. Proszę o wyrozumiałość i pomoc "łopatologiczną" cierpliwych, bo w necie jestem zwykle tylko pomiędzy trasami a bardzo bym chciała mieć trochę większe terytorium do zabawy po za California, Nevada i Nowy Meksyk.
P.s.
Oczywiście w ATS.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 16/05/2018 02:09 PM przez KryH.)
16/05/2018 02:04 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości