Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mam pytanie
Autor Wiadomość
filipmix024 Offline
Lanos Lover <3
**
Użytkownik

Skąd: TJE
Liczba postów: 462
Dołączył: 19/02/2016
Reputacja: 5
Podziękował: 398
Podziękowano mu 176 raz(y)
Post: #1
Mam pytanie
Witam . Mam pytanie , czy można ściągnąć osobno miasta do Ets2 Np : Kielce ?
Czy trzeba całą mapę Polski pobierać?

Ja i Lanos
Image
Image
21/05/2016 10:25 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
VresT Offline
LwG!
******
Moderator

Skąd: Z Polski
Liczba postów: 2,397
Dołączył: 04/06/2013
Reputacja: 144
Podziękował: 1794
Podziękowano mu 3167 raz(y)
Post: #2
RE: Mam pytanie
Całą mapę musisz pobrać a jesli chcesz wybrane miasta miec to znajomość mapedytora jest nieunikniona.A masz już oryginalną wersję ETS2?

Image

Przed napisaniem posta zapoznaj się z regulaminem,bądź skonsultuj się z Administratorem lub Moderatorem, gdyż każdy post niewłaściwie napisany zagraża twojemu poziomowi ostrzeżeń.
21/05/2016 10:40 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Witam serdecznie, mam krótkie pytanie Mefjuu2003 1 221 17/06/2019 01:51 PM
Ostatni post: Galaxy

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości