Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ETS2 i ATS Buttonbox
mfh1605 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Numer GG:
Skąd: Niemcy
Liczba postów: 8
Dołączył: 24/01/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 3 raz(y)
Post: #1
Video ETS2 i ATS Buttonbox
Witam
Chcialem wam pokazac wlasnej produkcji ButtonBox do ETS2 i ATS.

Pozdrawiam



01/09/2017 03:36 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dominiko Offline
Map Maker
***
ViP

Numer GG:
Skąd: Tuchola
Liczba postów: 713
Dołączył: 28/12/2015
Reputacja: 19
Podziękował: 696
Podziękowano mu 510 raz(y)
Post: #2
RE: ETS2 i ATS Buttonbox
Bardzo fajnie Wink Sam pracuje nad czymś troszkę większym, ale jak na razie arduino nie chce ze mną dobrze współpracować :E

NIKON D3300 + TAMRON 18 200
,,Hejterzy nienawidzą rzeczy, których nigdy nie zdobędą, oraz ludzi, którymi nie będą w stanie się stać.''
01/09/2017 06:23 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Truckere Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 84
Dołączył: 04/10/2016
Reputacja: 5
Podziękował: 9
Podziękowano mu 33 raz(y)
Post: #3
RE: ETS2 i ATS Buttonbox
na czym to robiłeś? arduino, pad czy jakiś sym project?
na razie to śmierdzi arduino. udostępnisz projekt, lub "z jakiej strony wziąłeś projekt"?

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
01/09/2017 07:41 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości