Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jak przenieść model na najnowszą wersję ?
lukaszmaazurek Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 01/01/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Jak przenieść model na najnowszą wersję ?
PS: posiadam najnowszego zmoda 3.1.5. Dzięki wszystkim za pomoc
07/10/2017 09:06 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
HaQOfficial Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: Częstochowa
Liczba postów: 62
Dołączył: 23/02/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 10
Podziękowano mu 22 raz(y)
Post: #2
RE: Jak przenieść model na najnowszą wersję ?
jaki model dokładnie ?
08/10/2017 05:19 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukaszmaazurek Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 01/01/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Jak przenieść model na najnowszą wersję ?
Naczepa Schmitz z 1.27 na 1.28 flary pozamieniane i dalej wywala
08/10/2017 05:51 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
HaQOfficial Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: Częstochowa
Liczba postów: 62
Dołączył: 23/02/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 10
Podziękowano mu 22 raz(y)
Post: #4
RE: Jak przenieść model na najnowszą wersję ?
Musisz zobaczyć w logach co wywala i to naprawić.
08/10/2017 06:09 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukaszmaazurek Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 01/01/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: Jak przenieść model na najnowszą wersję ?
Log czysty
08/10/2017 07:42 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
HaQOfficial Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Numer GG:
Skąd: Częstochowa
Liczba postów: 62
Dołączył: 23/02/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 10
Podziękowano mu 22 raz(y)
Post: #6
RE: Jak przenieść model na najnowszą wersję ?
(08/10/2017 07:42 AM)lukaszmaazurek napisał(a):  Log czysty

czy na pewno patrzysz plik game.log ?
08/10/2017 08:44 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukaszmaazurek Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Numer GG:
Skąd:
Liczba postów: 6
Dołączył: 01/01/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #7
RE: Jak przenieść model na najnowszą wersję ?
tak, nic o naczepie nie jest napisane
08/10/2017 08:55 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  [Zmodeler2] Jak pobarwić model z3d . dominik_SKIPPER 4 2,057 19/03/2015 03:39 PM
Ostatni post: dominik_SKIPPER
Big Grin [PORADNIK] Jak odblokować zablokowany model w zmodeler .:KOWALSKI:. 2 2,678 02/10/2014 09:51 AM
Ostatni post: Michal_Z_gno
  [Zmodeler] Video poradnik: Jak zaimportować model do zmodeler SztywnyFred 0 813 23/08/2013 08:58 PM
Ostatni post: SztywnyFred

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości