Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 3 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poland Rebuilding [Pomoc]
Autor Wiadomość
Darson Offline
Moderator
******
Moderator

Skąd: UK
Liczba postów: 1,350
Dołączył: 18/06/2011
Reputacja: 184
Podziękował: 301
Podziękowano mu 1292 raz(y)
Post: #31
RE: Poland Rebuilding [Pomoc]
(28/01/2018 12:19 PM)Old Ted napisał(a):  Tak - z logu gry Fifi3214 wynika, że to jest nieoryginalna wersja gry i nie ma co pytać skąd to wiemy.
Ja tam nic takiego nie widzę,poznajcie log jak to sprawdzić a potem oskarżenia.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
ZAKAZ KOPIOWANIA SKINÓW MODÓW MOJEGO AUTORSTWA NA INNE FORA BEZ MOJEJ ZGODY.
CPU Intel Core i7 2600K @ 3.40GHz Technologia Sandy Bridge 32nm
RAM 16.0GB 2-Kanałowy DDR3 @ 665MHz
Grafika G246HL (1920x1080@60Hz) 4095MBNVIDIA GeForce GTX 970 (MSI)
Płyta Główna Foxconn H67M-S/H67M-V/H67 (CPU 1).
28/01/2018 12:26 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michaleczeq Offline
PR Team
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 319
Dołączył: 20/09/2016
Reputacja: 33
Podziękował: 78
Podziękowano mu 995 raz(y)
Post: #32
RE: Poland Rebuilding [Pomoc]
@Darson: Tak - z logu ewidentnie wynika że jest to wersja piracka gry. Publicznie nikt nie będzie przecież wskazywał w którym miejscu żeby potem się inni nie nauczyli ukrywać. Jak coś to mogę wskazać w PW co konkretnie.
@.:KoxTrucker:. - skoro mapa oficjalnie wyszła dopiero od 1.27, a teraz mamy już wersję pod 1.30 z ogromem poprawek/zmian zarówno na mapie jak i w plikach to jestem prawie pewien że na 1.30 nie zadziała. Jak już byś chciał, to musiałbyś nanosić wszystkie poprawki z dotychczasowych wersji.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28/01/2018 01:37 PM przez Michaleczeq.)
28/01/2018 01:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Old Ted
.:KoxTrucker:. Offline
Na detoksie etsowym
****
Trucker

Skąd: Z Polski :P
Liczba postów: 1,386
Dołączył: 22/10/2014
Reputacja: 44
Podziękował: 2984
Podziękowano mu 952 raz(y)
Post: #33
RE: Poland Rebuilding [Pomoc]
Ale chodzi mi tylko o sektor Zamościa i Giżycka, bo chyba nie był zmodyfikowany... (okolice Kranystawu, Szczebrzeszyna i jakiś mały lifting Zamościa, a i koło Giżycka, ale muszę sprawdzić zasięg sektora).
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 28/01/2018 04:20 PM przez .:KoxTrucker:..)
28/01/2018 04:19 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Michaleczeq Offline
PR Team
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 319
Dołączył: 20/09/2016
Reputacja: 33
Podziękował: 78
Podziękowano mu 995 raz(y)
Post: #34
RE: Poland Rebuilding [Pomoc]
Ciężko mi jest jednoznacznie powiedzieć czy był ruszany, ale nawet jeśli, to też wiele się zmieniło w plikach i o ile na mapie może być ok, tak np. może wywalać bo jakiegoś modelu już nie ma itd.
28/01/2018 05:33 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Misiek123 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 425
Dołączył: 14/05/2017
Reputacja: 7
Podziękował: 618
Podziękowano mu 451 raz(y)
Post: #35
RE: Poland Rebuilding [Pomoc]
Hej Smile

Chciałbym spytać, czy Poland Rebuilding 2.1 jest kompatybilny z Project Balkans 2.7, bo po wgraniu sobie tej drugiej mapki, grę mi wywala podczas ładowania. Nie pytał bym o to, gdyby nie to, że zaintrygował mnie post pewnego jegomościa, któremu rzekomo wszystko w takiej kolejności działa https://www.promods.net/viewtopic.php?p=203083. I stąd moje pytanie czy faktycznie jest szansa aby te dwie mapy ze sobą współgrały, czy najzwyczajniej się gryzą, a waldek pisze nieprawdę?

A gdyby tak rzucić to wszystko i wyjechać w trasę? Kierowca
18/02/2018 07:12 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Offline
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 2,548
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 65
Podziękował: 2012
Podziękowano mu 3647 raz(y)
Post: #36
RE: Poland Rebuilding [Pomoc]
Jest kompatybilny jak najbardziej. Luknij sobie na obrazki Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. jak trzeba ułożyć pliki z mapami w MM Smile

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
18/02/2018 07:21 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
err1911 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Ruda Kameralna
Liczba postów: 247
Dołączył: 28/07/2015
Reputacja: 4
Podziękował: 615
Podziękowano mu 72 raz(y)
Post: #37
RE: Poland Rebuilding [Pomoc]
U mnie działa tylko ja mam pliki PB pomiędzy PM a PR.
18/02/2018 07:21 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Misiek123 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 425
Dołączył: 14/05/2017
Reputacja: 7
Podziękował: 618
Podziękowano mu 451 raz(y)
Post: #38
RE: Poland Rebuilding [Pomoc]
(18/02/2018 07:21 PM)Bozo napisał(a):  Jest kompatybilny jak najbardziej. Luknij sobie na obrazki Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. jak trzeba ułożyć pliki z mapami w MM Smile

Niestety, dalej nie prądzi Sad https://zapodaj.net/fb699d4a4db2d.png.html (na dole jest jest jeszcze Rus Map def i 3 pliki GS - nie wiem czemu je ucięło)

game.log http://www.wklejto.pl/index.php?id=506305

Jakieś pomysły?Rolleyes

A gdyby tak rzucić to wszystko i wyjechać w trasę? Kierowca
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 18/02/2018 07:52 PM przez Misiek123.)
18/02/2018 07:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
err1911 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Ruda Kameralna
Liczba postów: 247
Dołączył: 28/07/2015
Reputacja: 4
Podziękował: 615
Podziękowano mu 72 raz(y)
Post: #39
RE: Poland Rebuilding [Pomoc]
Spróbuj same mapy bez pozostałych modów. Musi działać. Następnie dodawaj pozostałe mody aż ustalisz który powoduje błąd.
18/02/2018 11:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Misiek123 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 425
Dołączył: 14/05/2017
Reputacja: 7
Podziękował: 618
Podziękowano mu 451 raz(y)
Post: #40
RE: Poland Rebuilding [Pomoc]
(18/02/2018 11:43 PM)err1911 napisał(a):  Spróbuj same mapy bez pozostałych modów. Musi działać. Następnie dodawaj pozostałe mody aż ustalisz który powoduje błąd.

Spróbowałem na osobnym profilu z samymi mapami i dalej to samo. Czyli ewidentnie coś z tymi Bałkanami jest u mnie nie tak. Tylko co dokładnie?

A gdyby tak rzucić to wszystko i wyjechać w trasę? Kierowca
19/02/2018 04:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Bug Poland Rebuilding [Błędy] DIESIRAE 303 71,867 Dzisiaj 06:22 AM
Ostatni post: rudenkov
  Poland Rebuilding 2.4.4 (1.39) [Download] Michaleczeq 830 383,356 28/11/2020 01:42 PM
Ostatni post: LuzikSebastian
Photo Poland Rebuilding [Worklog] RadolSzczecin 1,510 479,698 26/11/2020 05:50 PM
Ostatni post: RadolSzczecin
  ma ktos moze mda na baze poland rebuilding 1.35 z gorydzieki FELEK1234 1 1,480 21/04/2020 10:15 AM
Ostatni post: Bytnarek
  Poland Rebuilding 2.3.2 - dyskusje ogólne grisza141286 37 8,581 12/12/2019 07:05 AM
Ostatni post: Old Ted

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości