Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zasięg widzenia
Autor Wiadomość
Answear Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: Poznań
Liczba postów: 4
Dołączył: 10/03/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Zasięg widzenia
Witam . Wie ktoś jak ustawić wiekszy zasięg widzenia innych kierowców ? Chodzi mi o okno które otwiera się po naciśnięciu TAB . Przeważnie zasięg jest około 500-600 m . Ale u niektórych pokazuje nawet 5000 m . O co tu chodzi ?
10/03/2018 02:22 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Negan44 Offline
Zawodowy Kierowca
****
Trucker

Skąd: Nowa Sól (FNW)
Liczba postów: 1,514
Dołączył: 29/06/2015
Reputacja: 80
Podziękował: 114
Podziękowano mu 1112 raz(y)
Post: #2
RE: Zasięg widzenia
Tego się nie da ustawić. To jest specjalnie zakodowane.

Nawet jeśli wszyscy już w ciebie zwątpili. Pokaż, że się mylili ~ Magik
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
10/03/2018 02:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Answear Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd: Poznań
Liczba postów: 4
Dołączył: 10/03/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Zasięg widzenia
(10/03/2018 02:58 PM)Jeffrey Dean Morgan napisał(a):  Tego się nie da ustawić. To jest specjalnie zakodowane.
Czyli cheaty ?
11/03/2018 09:19 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
ferNDawid Offline
Skin Maker ETS2|ZMODELER
***
ViP

Skąd: Wysokie Mazowieckie
Liczba postów: 111
Dołączył: 07/10/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 102
Podziękowano mu 63 raz(y)
Post: #4
RE: Zasięg widzenia
No jest wprowadzony limit takiego widzenia i nic na to nie poradzimy.

Image
11/03/2018 11:12 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości