Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Laptop do Ets2
Autor Wiadomość
afroman0241 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 89
Dołączył: 22/06/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 35
Podziękowano mu 31 raz(y)
Post: #1
Laptop do Ets2
Witam jak w temacie zakupiłem laptopa Acer Nitro 5 link poniżej
https://www.mediaexpert.pl/laptopy/lapto...id-1166960
Pytanie brzmi czy wystarczy to do Etsa na Promodsie i Poland Rebuilding?
Jeśli chodzi o ram to dołożę jeszcze 4gb.
15/09/2018 12:56 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KomCior Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 49
Dołączył: 13/05/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 9 raz(y)
Post: #2
RE: Laptop do Ets2
Lepiej zlozyc komputer moim zdaniem. A. Po za tym ten laptop uciagnie to
15/09/2018 12:59 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: afroman0241
FKS Stal Mielec Offline
FKS Stal Haga :E
****
Trucker

Skąd: Mielec
Liczba postów: 1,138
Dołączył: 29/11/2015
Reputacja: 15
Podziękował: 157
Podziękowano mu 587 raz(y)
Post: #3
RE: Laptop do Ets2
oczywiście że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) (Jak już zakupiłeś) bo jak nie to lepiej komputer stacjonarny, ale wiadomo mobilność.

Jestem złodziejem, łachmytą, kłamcą... Nie wolno mi ufać... Jestem zerem...
Nie robię na tą chwile żadnych map i modeli gdyż jestem grubym leniem.
Jak nie dziś to się jutro zabiję...

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/09/2018 01:56 PM przez FKS Stal Mielec.)
15/09/2018 01:55 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: afroman0241
Anaheim Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: SBL
Liczba postów: 35
Dołączył: 27/06/2014
Reputacja: 1
Podziękował: 10
Podziękowano mu 34 raz(y)
Post: #4
RE: Laptop do Ets2
Jak kupiłeś komputer za 3kafle to nie powinieneś się zastanawiać czy Ci coś pójdzie, bo to oznacza, że przepłaciłeś Wink Ja za te pieniądze kupiłem ASUSa ponad 3 lata temu i już wtedy spełniał wymagania jakie przedstawiłeś, do tego z grubymi modami na pojazdy. Technologia idzie do przodu a sprzęt z roku na rok jest coraz tańszy, odpowiedniki cenowe są coraz mocniejsze, wiec ten laptop powinien łyknąć ETSa bez zająknięcia.

Ogólnie jak patrze na specyfikacje to nie ma źle ale za te pieniądze 4GB ramu to śmiech na sali. Dołóż jeszcze 4GB i powinno śmigać bajecznie. Ja w moim mam standardowo 6GB a jak wspomniałem, komp z przed ponad 3 lat...

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/09/2018 02:35 PM przez Anaheim.)
15/09/2018 02:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: afroman0241
Dorpolowy Offline
Szpedycyjny hahmyt
***
ViP

Skąd: SKL Auuuuu !
Liczba postów: 338
Dołączył: 26/09/2016
Reputacja: 14
Podziękował: 125
Podziękowano mu 274 raz(y)
Post: #5
RE: Laptop do Ets2
Mam podobnego laptopa i podobna konfiguracja i ETS na ultra 400 skalowaniu lata aż miło. Mody mapy i inne duperele ładnie funkcjonują

15/09/2018 04:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: afroman0241
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Laptop Lenovo lukaszek34 1 273 19/09/2017 10:47 AM
Ostatni post: Deczor
  Jaki laptop wybrać ??? jerrysx1 6 426 18/09/2017 02:56 PM
Ostatni post: Techcik

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości