Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Laptop do Ets2
Autor Wiadomość
afroman0241 Online
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 123
Dołączył: 22/06/2015
Reputacja: 2
Podziękował: 74
Podziękowano mu 84 raz(y)
Post: #1
Laptop do Ets2
Witam jak w temacie zakupiłem laptopa Acer Nitro 5 link poniżej
https://www.mediaexpert.pl/laptopy/lapto...id-1166960
Pytanie brzmi czy wystarczy to do Etsa na Promodsie i Poland Rebuilding?
Jeśli chodzi o ram to dołożę jeszcze 4gb.
15/09/2018 12:56 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
KomCior Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 106
Dołączył: 13/05/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 18 raz(y)
Post: #2
RE: Laptop do Ets2
Lepiej zlozyc komputer moim zdaniem. A. Po za tym ten laptop uciagnie to
15/09/2018 12:59 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: afroman0241
Misiek Offline
łachmyta
****
Trucker

Skąd: Mielec
Liczba postów: 993
Dołączył: 29/11/2015
Reputacja: 18
Podziękował: 173
Podziękowano mu 625 raz(y)
Post: #3
RE: Laptop do Ets2
oczywiście że tak ( ͡° ͜ʖ ͡°) (Jak już zakupiłeś) bo jak nie to lepiej komputer stacjonarny, ale wiadomo mobilność.

Jestem złodziejem, łachmytą, kłamcą... Nie wolno mi ufać... Jestem zerem...
Nie robię na tą chwile żadnych map i modeli gdyż jestem grubym leniem.
Jak nie dziś to się jutro zabiję...

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/09/2018 01:56 PM przez Misiek.)
15/09/2018 01:55 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: afroman0241
Anaheim Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: SBL
Liczba postów: 65
Dołączył: 27/06/2014
Reputacja: 1
Podziękował: 18
Podziękowano mu 51 raz(y)
Post: #4
RE: Laptop do Ets2
Jak kupiłeś komputer za 3kafle to nie powinieneś się zastanawiać czy Ci coś pójdzie, bo to oznacza, że przepłaciłeś Wink Ja za te pieniądze kupiłem ASUSa ponad 3 lata temu i już wtedy spełniał wymagania jakie przedstawiłeś, do tego z grubymi modami na pojazdy. Technologia idzie do przodu a sprzęt z roku na rok jest coraz tańszy, odpowiedniki cenowe są coraz mocniejsze, wiec ten laptop powinien łyknąć ETSa bez zająknięcia.

Ogólnie jak patrze na specyfikacje to nie ma źle ale za te pieniądze 4GB ramu to śmiech na sali. Dołóż jeszcze 4GB i powinno śmigać bajecznie. Ja w moim mam standardowo 6GB a jak wspomniałem, komp z przed ponad 3 lat...

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/09/2018 02:35 PM przez Anaheim.)
15/09/2018 02:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: afroman0241
Dorpolowy Offline
Szpedycyjny hahmyt
***
ViP

Skąd: SKL Auuuuu !
Liczba postów: 310
Dołączył: 26/09/2016
Reputacja: 13
Podziękował: 215
Podziękowano mu 380 raz(y)
Post: #5
RE: Laptop do Ets2
Mam podobnego laptopa i podobna konfiguracja i ETS na ultra 400 skalowaniu lata aż miło. Mody mapy i inne duperele ładnie funkcjonują

15/09/2018 04:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: afroman0241
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Laptop Lenovo lukaszek34 1 366 19/09/2017 10:47 AM
Ostatni post: Deczor
  Jaki laptop wybrać ??? jerrysx1 6 614 18/09/2017 02:56 PM
Ostatni post: Techcik

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości