Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
wywala do Steam
Autor Wiadomość
nowson Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 11
Dołączył: 19/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
wywala do Steam
Cześć
Wywala mi grę do Steam. Najnowszy Promods

Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Notatka od Ania, 14/02/2019 07:20 PM:

Proszę o poprawienie game.log wg.tego : http://etrucks.pl/thread-16163.html

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14/02/2019 05:52 PM przez nowson.)
14/02/2019 05:50 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,038
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 76
Podziękował: 2563
Podziękowano mu 1136 raz(y)
Post: #2
RE: wywala do Steam
Ale na Euro Truck Simulator 2 ver.1.34 nie ma jeszcze PM

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
14/02/2019 06:03 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
nowson Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 11
Dołączył: 19/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: wywala do Steam
ok , juz rozumie .
Mam najnowszą wersję ETS2 na którą nie ma zaktualizowanego ProMods
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14/02/2019 07:11 PM przez nowson.)
14/02/2019 07:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Nicko Offline
Map Maker / Modeller
****
Trucker

Skąd: Skawina, Małopolskie
Liczba postów: 312
Dołączył: 03/03/2018
Reputacja: 23
Podziękował: 390
Podziękowano mu 504 raz(y)
Post: #4
RE: wywala do Steam
PM to promods... Musisz grać na 1.34 bez niego, albo zmienić wersję na 1.33 w Steam/Prawy przycisk myszy na ETS2 w liście gier, zakładka Bety i zaznaczasz: 1_33_x for incompatibile mods i tyle

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14/02/2019 07:11 PM przez Nicko.)
14/02/2019 07:11 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: nowson
nowson Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 11
Dołączył: 19/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: wywala do Steam
Znowu mam problem z grą
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22/11/2019 07:27 PM przez nowson.)
22/11/2019 07:25 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Altair Offline
Assassins Master
****
Trucker

Skąd: Bełchatów
Liczba postów: 246
Dołączył: 06/08/2014
Reputacja: 4
Podziękował: 40
Podziękowano mu 97 raz(y)
Post: #6
RE: wywala do Steam
Moze nie wszystkie mody dzialaja na tej przywroconej starszej wersji gry?

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
22/11/2019 07:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
nowson Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 11
Dołączył: 19/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #7
RE: wywala do Steam
Mam wersje gry 1.35.3.20 i najnowsze ProMods 2.42 ale pisze że są nie kompatybilne
22/11/2019 07:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
RadolSzczecin Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 931
Dołączył: 07/12/2014
Reputacja: 73
Podziękował: 1
Podziękowano mu 2536 raz(y)
Post: #8
RE: wywala do Steam
Cytat:Mod 'ProMods Assets Package' dependency DLC 'dlc_balt' is missing.

Nie masz chyba tego dlc.

Po za tym to ja tam widze wiecej baboli...wygląda na to że najnowszy promods nie jest kompatybilny w dół.

Zastanawiają mnie te błędy:
Cytat:00:01:27.890 : <ERROR> Unable to find trailer by name 'trailer.schw_ovrwght.aircond'. Skipping trailer definition for cargo '@@cn_aircond@@' (aircond). File: /def/cargo/aircond/schw_ovrwght.aircond.dlc_trailers.sii
00:01:27.890 : <ERROR> Unable to find trailer by name 'trailer.schw_ovrwght.driller'. Skipping trailer definition for cargo '@@cn_driller@@' (driller). File: /def/cargo/driller/schw_ovrwght.driller.dlc_trailers.sii
00:01:27.890 : <ERROR> Unable to find trailer by name 'trailer.schw_ovrwght.helicopter'. Skipping trailer definition for cargo '@@cn_helicopter@@' (helicopter). File: /def/cargo/helicopter/schw_ovrwght.helicopter.dlc_trailers.sii
00:01:27.890 : <ERROR> Unable to find trailer by name 'trailer.schw_ovrwght.roller'. Skipping trailer definition for cargo '@@cn_roller@@' (roller). File: /def/cargo/roller/schw_ovrwght.roller.dlc_trailers.sii
00:01:27.891 : <ERROR> Unable to find trailer by name 'trailer.schw_ovrwght.tracks'. Skipping trailer definition for cargo '@@cn_tracks@@' (tracks). File: /def/cargo/tracks/schw_ovrwght.tracks.dlc_trailers.sii
00:01:27.891 : <ERROR> Unable to find trailer by name 'trailer.schw_ovrwght.tractor'. Skipping trailer definition for cargo '@@cn_rstractor@@' (tractor). File: /def/cargo/tractor/schw_ovrwght.tractor.dlc_trailers.sii
00:01:27.891 : <ERROR> Unable to find trailer by name 'trailer.schw_ovrwght.tube'. Skipping trailer definition for cargo '@@cn_tube@@' (tube). File: /def/cargo/tube/schw_ovrwght.tube.dlc_trailers.sii
00:01:27.891 : <ERROR> Unable to find trailer by name 'trailer.schw_ovrwght.yacht'. Skipping trailer definition for cargo '@@cn_yacht@@' (yacht). File: /def/cargo/yacht/schw_ovrwght.yacht.dlc_trailers.sii

Albo masz coś z kolejnością modów albo czegoś brakuje, albo coś z promodsem...albo coś tam innego... Szczerbol

p.s.
Dlatego przestałem grać z modami i mapami Tongue
Obcowanie z tą grą stało się bezstresowe.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22/11/2019 08:15 PM przez RadolSzczecin.)
22/11/2019 08:01 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
nowson Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 11
Dołączył: 19/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #9
RE: wywala do Steam
Zastanawiam się czy czasem nie muszę mieć wykupionych wszystkich map jakie są dostępne żeby działał ProMods?
22/11/2019 09:21 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Zielony Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Adamowo pow. Płoński
Liczba postów: 140
Dołączył: 19/08/2015
Reputacja: 2
Podziękował: 148
Podziękowano mu 21 raz(y)
Post: #10
RE: wywala do Steam
(22/11/2019 09:21 PM)nowson napisał(a):  Zastanawiam się czy czasem nie muszę mieć wykupionych wszystkich map jakie są dostępne żeby działał ProMods?

Kolego musisz mieć wszystkie dodatki mapowe (czyt DLC) żeby nie wyrzucało Cię z gry do steam-a.

http://www.cb-forum.pl/index.php
23/11/2019 09:52 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa