Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
poland rebuilding 1.34
Autor Wiadomość
tomeczek0202 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 16
Dołączył: 11/11/2011
Reputacja: 2
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
poland rebuilding 1.34
słychać coś o PR na wersje 1.34 ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 20/02/2019 05:17 PM przez tomeczek0202.)
20/02/2019 05:17 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 401
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 374 raz(y)
Post: #2
RE: poland rebuilding 1.34
Wszystko działa na 1.34. Musisz tylko zmodyfikować plik manifest.sii
20/02/2019 05:29 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: tomeczek0202
tomeczek0202 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 16
Dołączył: 11/11/2011
Reputacja: 2
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: poland rebuilding 1.34
A możesz powiedzieć jak ?
20/02/2019 05:45 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
tomeczek0202 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 16
Dołączył: 11/11/2011
Reputacja: 2
Podziękował: 3
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: poland rebuilding 1.34
Już ogarnąłem ?
20/02/2019 06:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
krejza0114@gmail.com Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 1
Dołączył: 10/09/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: poland rebuilding 1.34
Czesc a gdzie znajde ten plik manifest.sii ?? i co mam w nim zrobi?
21/02/2019 06:56 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
LKW Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: 3-miasto
Liczba postów: 23
Dołączył: 13/04/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 8
Podziękowano mu 15 raz(y)
Post: #6
RE: poland rebuilding 1.34
(21/02/2019 06:56 AM)krejza0114@gmail.com napisał(a):  Czesc a gdzie znajde ten plik manifest.sii ?? i co mam w nim zrobi?

W każdym z tych plików Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Musisz (notatnikiem lub notepadem) zmienić w pliku manifest.sii
w tej linijce Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. z 1.33 na 1.34 i zapisać.

Nigdy nie mów, bym robił to, na co mam ochotę. Bo miasto spłonie.
21/02/2019 07:31 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Michaleczeq , MATIX200992
Tomek1383 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 27
Dołączył: 02/09/2018
Reputacja: 1
Podziękował: 9
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #7
RE: poland rebuilding 1.34
Witam jak otwieram plik z1_PL_Rebuilding_2.3.1_def w notatniku to mam tak jakby zakodowany jakieś dziwne znaczki litery itd.?
22/02/2019 03:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
kazan1234 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 678
Dołączył: 23/03/2017
Reputacja: 26
Podziękował: 969
Podziękowano mu 993 raz(y)
Post: #8
RE: poland rebuilding 1.34
(22/02/2019 03:35 PM)Tomek1383 napisał(a):  Witam jak otwieram plik z1_PL_Rebuilding_2.3.1_def w notatniku to mam tak jakby zakodowany jakieś dziwne znaczki litery itd.?

Czytasz te komentarze czy nie? Masz otworzyć każdy plik scs/7zip/rar winrarem i tam włączyć plik manifest, zmienić z 1.33 na 1.34 i zapisać

Zamówiłeś nowe ciągniki a nie ma ich kto odebrać? Pisz śmiało! Transportujemy również samochody osobowe,busy jak i traktory!

Zapraszam do tematu firmowego : Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

Zapraszam na firmowy FanPage : Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
22/02/2019 03:50 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Tomek1383 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 27
Dołączył: 02/09/2018
Reputacja: 1
Podziękował: 9
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #9
RE: poland rebuilding 1.34
ok już zrozumiałem:-) dziękuje
22/02/2019 04:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
oem_plus Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 06/12/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #10
RE: poland rebuilding 1.34
Co jezeli fizycznie zmieniam na 1.34 , zapisuje , niby jest wszystko ok ale po ponownym wejsciu jednak jest 1.33 , jakieś wskazówki ?

Nawet pyta czy zmodyfikowany plik zapisać w archiwum ale mimo wszystko nic się nie zmienia , ciagle jest 1.33



EDIT.: WinRar sobie nie poradził ale po zmianie w 7ZIP już wszystko hula jak należy - tak w razie gdyby koś miał podobne problemy
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24/02/2019 07:31 AM przez oem_plus.)
23/02/2019 07:44 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: tomber90
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
Bug Poland Rebuilding [Błędy] DIESIRAE 305 72,273 03/12/2020 08:26 PM
Ostatni post: Michaleczeq
  Poland Rebuilding 2.4.4 (1.39) [Download] Michaleczeq 834 384,353 03/12/2020 12:02 PM
Ostatni post: topiq
Question Poland Rebuilding [Pomoc] Michaleczeq 272 61,426 28/11/2020 05:24 PM
Ostatni post: LuzikSebastian
Photo Poland Rebuilding [Worklog] RadolSzczecin 1,510 480,239 26/11/2020 05:50 PM
Ostatni post: RadolSzczecin
  ma ktos moze mda na baze poland rebuilding 1.35 z gorydzieki FELEK1234 1 1,487 21/04/2020 10:15 AM
Ostatni post: Bytnarek

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości