Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem z PR
Autor Wiadomość
EDWARDZRT Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 22
Dołączył: 16/12/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 10
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #1
problem z PR
Witam. Mam problem z PR. Otóż podczas włączania po chwili się zacina ekran i wywala do pulpitu mój LOG: https://pastebin.com/qLVaR0v7
13/03/2019 03:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Michaleczeq Online
PR Team
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 300
Dołączył: 20/09/2016
Reputacja: 30
Podziękował: 77
Podziękowano mu 933 raz(y)
Post: #2
RE: problem z PR
Według loga nie posiadasz archiwum "assets" (oznaczone numerkiem 5)
13/03/2019 08:28 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: EDWARDZRT
EDWARDZRT Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 22
Dołączył: 16/12/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 10
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #3
RE: problem z PR
Dalej nie mogę wejść LOG: https://pastebin.com/2QHba9mg
14/03/2019 05:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
wojson Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Katowice
Liczba postów: 131
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 85
Podziękowano mu 123 raz(y)
Post: #4
RE: problem z PR
Najpierw czytamy dokładnie potem zadajemy pytania...Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Używasz właśnie tego fixa, który nie jest kompatybilny z nowym PR

14/03/2019 07:25 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Dawid2849
Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości