Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poland Rebuilding problem
Autor Wiadomość
wiktor000 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 03/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Poland Rebuilding problem
Witam, dotychczas grałem tylko na promodsie, lecz teraz chciałbym zagrać jeszcze na poland rebuilding.
Poland Rebuilding pobrałem z tej strony: http://etrucks.pl/thread-44984.html
I żeby działalo na wersji 1.34 pozmieniałem w manifest.sii z 1.33 na 1.34, i gdy klikam graj, gra przestaje działać.
Oto moja kolejność w menedżerze:
https://imgur.com/a/eW5AUrY

PS:Na 1.34 grałem normalnie na promodsie, bez crashy
15/03/2019 03:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
witalg311 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Uć
Liczba postów: 38
Dołączył: 21/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 127
Podziękowano mu 12 raz(y)
Post: #2
RE: Poland Rebuilding problem
(15/03/2019 03:24 PM)wiktor000 napisał(a):  Witam, dotychczas grałem tylko na promodsie, lecz teraz chciałbym zagrać jeszcze na poland rebuilding.
Poland Rebuilding pobrałem z tej strony: http://etrucks.pl/thread-44984.html
I żeby działalo na wersji 1.34 pozmieniałem w manifest.sii z 1.33 na 1.34, i gdy klikam graj, gra przestaje działać.
Oto moja kolejność w menedżerze:
https://imgur.com/a/eW5AUrY

PS:Na 1.34 grałem normalnie na promodsie, bez crashy
Cześć.
"PR" Models, nie widzisz że ta "5" jest inna , biała.
Pobierz raz jeszcze ten plik, przeflancuj na v1.34, i czerwona ma być.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/03/2019 03:32 PM przez witalg311.)
15/03/2019 03:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Dawid2849
Dawid2849 Online
Vip
***
ViP

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 220
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 8
Podziękował: 151
Podziękowano mu 108 raz(y)
Post: #3
RE: Poland Rebuilding problem
Musisz wysłać log.
15/03/2019 03:31 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
wiktor000 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 03/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Poland Rebuilding problem
(15/03/2019 03:31 PM)Dawid2849 napisał(a):  Musisz wysłać log.

https://pastebin.com/UbfZXru6
15/03/2019 03:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
witalg311 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Uć
Liczba postów: 38
Dołączył: 21/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 127
Podziękowano mu 12 raz(y)
Post: #5
RE: Poland Rebuilding problem
(15/03/2019 03:36 PM)wiktor000 napisał(a):  
(15/03/2019 03:31 PM)Dawid2849 napisał(a):  Musisz wysłać log.

https://pastebin.com/UbfZXru6

Ta "piątka" robi kuku. w logu masz tylko 2x error ,i za ten błąd właśnie odpowiedziały jest ten plik.
Takie jest moje zdanie. Inni pewno to potwierdzą.
15/03/2019 05:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
wiktor000 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 03/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: Poland Rebuilding problem
Dobra, działa. Dzięki za rozwiązanie problemu, ale teraz jeszcze jeden ;p
Podczas ładowania gra się totalnie scina, tak ze nie da sie nic kliknac, pasek ladowania jest gdzieś tak na poziomie 2/3
Crash.log-->https://pastebin.com/x0rZHhaR
15/03/2019 07:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
witalg311 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Uć
Liczba postów: 38
Dołączył: 21/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 127
Podziękowano mu 12 raz(y)
Post: #7
RE: Poland Rebuilding problem
(15/03/2019 07:13 PM)wiktor000 napisał(a):  Dobra, działa. Dzięki za rozwiązanie problemu, ale teraz jeszcze jeden ;p
Podczas ładowania gra się totalnie scina, tak ze nie da sie nic kliknac, pasek ladowania jest gdzieś tak na poziomie 2/3
Crash.log-->https://pastebin.com/x0rZHhaR

Poczekaj, masz pewno kulawy sprzęt (słaby), i pierwsze ładowanie trwa długo, ale następne już będą krótkie. Nawet pisali ludzie że trwało to ponad 25 minut.
15/03/2019 08:19 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Dawid2849
EDWARDZRT Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 18
Dołączył: 16/12/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 8
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #8
RE: Poland Rebuilding problem
Potwierdzam pierwsze ładowanie chwile trwa
16/03/2019 11:31 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Dawid2849
TruckerArus Offline
Hetman Wielki Koronny !
****
Trucker

Skąd: Turzyniec/Zamość
Liczba postów: 2,131
Dołączył: 14/12/2014
Reputacja: 345
Podziękował: 1106
Podziękowano mu 2111 raz(y)
Post: #9
RE: Poland Rebuilding problem
W Moim przypadku ładowanie trwało zaledwie około 6 minut, każde następne ok. 1 minuty. To normalne ale jest to uzależnione od procesora.


Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.

"Śpiewamy tak, hej HWK! to jest ta wiara, która wiecznie trwa... HETMAN ZAMOŚĆ, to jest ten klub, na który zawsze pójdę w mur...
Ole, ole, ole, ole, Hetmanie Zamość kocham cię!

Image
16/03/2019 02:04 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Poland Rebuilding 2.3.2 (1.34) [Download] Michaleczeq 564 257,674 13/05/2019 10:59 AM
Ostatni post: MatrixGamesPL
Question Poland Rebuilding [Pomoc] Michaleczeq 211 26,168 11/05/2019 09:30 PM
Ostatni post: MatrixGamesPL
Photo Poland Rebuilding [Worklog] RadolSzczecin 1,314 353,217 01/05/2019 04:42 PM
Ostatni post: Rene-GAD
Bug Poland Rebuilding 2.3.2 [Błędy] DIESIRAE 214 37,269 20/04/2019 03:47 PM
Ostatni post: Teddy PL
  poland rebuilding 1.34 tomeczek0202 17 4,388 19/03/2019 11:33 AM
Ostatni post: wojson

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości