Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Poland Rebuilding problem
Autor Wiadomość
wiktor000 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 03/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Poland Rebuilding problem
Witam, dotychczas grałem tylko na promodsie, lecz teraz chciałbym zagrać jeszcze na poland rebuilding.
Poland Rebuilding pobrałem z tej strony: http://etrucks.pl/thread-44984.html
I żeby działalo na wersji 1.34 pozmieniałem w manifest.sii z 1.33 na 1.34, i gdy klikam graj, gra przestaje działać.
Oto moja kolejność w menedżerze:
https://imgur.com/a/eW5AUrY

PS:Na 1.34 grałem normalnie na promodsie, bez crashy
15/03/2019 03:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
witalg311 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Uć
Liczba postów: 38
Dołączył: 21/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 123
Podziękowano mu 12 raz(y)
Post: #2
RE: Poland Rebuilding problem
(15/03/2019 03:24 PM)wiktor000 napisał(a):  Witam, dotychczas grałem tylko na promodsie, lecz teraz chciałbym zagrać jeszcze na poland rebuilding.
Poland Rebuilding pobrałem z tej strony: http://etrucks.pl/thread-44984.html
I żeby działalo na wersji 1.34 pozmieniałem w manifest.sii z 1.33 na 1.34, i gdy klikam graj, gra przestaje działać.
Oto moja kolejność w menedżerze:
https://imgur.com/a/eW5AUrY

PS:Na 1.34 grałem normalnie na promodsie, bez crashy
Cześć.
"PR" Models, nie widzisz że ta "5" jest inna , biała.
Pobierz raz jeszcze ten plik, przeflancuj na v1.34, i czerwona ma być.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/03/2019 03:32 PM przez witalg311.)
15/03/2019 03:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Dawid2849
Dawid2849 Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Biłgoraj, Lubelskie
Liczba postów: 148
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 87
Podziękowano mu 58 raz(y)
Post: #3
RE: Poland Rebuilding problem
Musisz wysłać log.
15/03/2019 03:31 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
wiktor000 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 03/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Poland Rebuilding problem
(15/03/2019 03:31 PM)Dawid2849 napisał(a):  Musisz wysłać log.

https://pastebin.com/UbfZXru6
15/03/2019 03:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
witalg311 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Uć
Liczba postów: 38
Dołączył: 21/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 123
Podziękowano mu 12 raz(y)
Post: #5
RE: Poland Rebuilding problem
(15/03/2019 03:36 PM)wiktor000 napisał(a):  
(15/03/2019 03:31 PM)Dawid2849 napisał(a):  Musisz wysłać log.

https://pastebin.com/UbfZXru6

Ta "piątka" robi kuku. w logu masz tylko 2x error ,i za ten błąd właśnie odpowiedziały jest ten plik.
Takie jest moje zdanie. Inni pewno to potwierdzą.
15/03/2019 05:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
wiktor000 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 03/11/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: Poland Rebuilding problem
Dobra, działa. Dzięki za rozwiązanie problemu, ale teraz jeszcze jeden ;p
Podczas ładowania gra się totalnie scina, tak ze nie da sie nic kliknac, pasek ladowania jest gdzieś tak na poziomie 2/3
Crash.log-->https://pastebin.com/x0rZHhaR
15/03/2019 07:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
witalg311 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Uć
Liczba postów: 38
Dołączył: 21/10/2015
Reputacja: 0
Podziękował: 123
Podziękowano mu 12 raz(y)
Post: #7
RE: Poland Rebuilding problem
(15/03/2019 07:13 PM)wiktor000 napisał(a):  Dobra, działa. Dzięki za rozwiązanie problemu, ale teraz jeszcze jeden ;p
Podczas ładowania gra się totalnie scina, tak ze nie da sie nic kliknac, pasek ladowania jest gdzieś tak na poziomie 2/3
Crash.log-->https://pastebin.com/x0rZHhaR

Poczekaj, masz pewno kulawy sprzęt (słaby), i pierwsze ładowanie trwa długo, ale następne już będą krótkie. Nawet pisali ludzie że trwało to ponad 25 minut.
15/03/2019 08:19 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Dawid2849
EDWARDZRT Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 16
Dołączył: 16/12/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 7
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #8
RE: Poland Rebuilding problem
Potwierdzam pierwsze ładowanie chwile trwa
16/03/2019 11:31 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Dawid2849
TruckerArus Offline
Hetman Wielki Koronny !
****
Trucker

Skąd: Turzyniec/Zamość
Liczba postów: 2,431
Dołączył: 14/12/2014
Reputacja: 340
Podziękował: 1052
Podziękowano mu 2032 raz(y)
Post: #9
RE: Poland Rebuilding problem
W Moim przypadku ładowanie trwało zaledwie około 6 minut, każde następne ok. 1 minuty. To normalne ale jest to uzależnione od procesora.

"Śpiewamy tak, hej HWK! to jest ta wiara, która wiecznie trwa... HETMAN ZAMOŚĆ, to jest ten klub, na który zawsze pójdę w mur...
Ole, ole, ole, ole, Hetmanie Zamość kocham cię!

Image
16/03/2019 02:04 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  poland rebuilding 1.34 tomeczek0202 17 2,611 19/03/2019 11:33 AM
Ostatni post: wojson
  Poland Rebuilding 2.3.2 (1.34) [Download] Michaleczeq 557 242,500 18/03/2019 02:09 PM
Ostatni post: Michaleczeq
Photo Poland Rebuilding [Worklog] RadolSzczecin 1,270 342,057 12/03/2019 05:48 AM
Ostatni post: topiq
Bug Poland Rebuilding 2.3.2 [Błędy] DIESIRAE 210 35,029 25/02/2019 06:12 AM
Ostatni post: rafaelcz82
  Problem ProMods + Poland Rebuilding kl4udusk4 4 490 07/02/2019 07:23 PM
Ostatni post: kl4udusk4

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości