Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
Autor Wiadomość
mateusz990 Offline
Matt_Elo2001
**
Użytkownik

Skąd: Tarnów, Koszyce Małe
Liczba postów: 72
Dołączył: 28/06/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #1
ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
Mam problem bo widzę na mapie dziury oraz pourywane odcinki mapy.
Loghttps://pastebin.com/r5wPsCnt
14/04/2019 05:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Aras. Offline
Hetman Wielki Koronny !
*****
Pomocnik

Skąd: Zamojszczyzna !
Liczba postów: 2,924
Dołączył: 14/12/2014
Reputacja: 368
Podziękował: 354
Podziękowano mu 3110 raz(y)
Post: #2
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
Musisz ustawić definicje z RusMap pod plikami Promodsa w menadżer modów i wtedy będzie działać jak powinno

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14/04/2019 05:52 PM przez Aras..)
14/04/2019 05:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mateusz990 Offline
Matt_Elo2001
**
Użytkownik

Skąd: Tarnów, Koszyce Małe
Liczba postów: 72
Dołączył: 28/06/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #3
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
Wszystkie pliki Rus Map pod pro modsa?
14/04/2019 05:49 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 382
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 250
Podziękowano mu 397 raz(y)
Post: #4
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
Nie, tylko Def.
14/04/2019 05:54 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mateusz990 Offline
Matt_Elo2001
**
Użytkownik

Skąd: Tarnów, Koszyce Małe
Liczba postów: 72
Dołączył: 28/06/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #5
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
Ale def Rus Map mam na końcu w menadżerze
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14/04/2019 06:07 PM przez mateusz990.)
14/04/2019 05:55 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mateusz990 Offline
Matt_Elo2001
**
Użytkownik

Skąd: Tarnów, Koszyce Małe
Liczba postów: 72
Dołączył: 28/06/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #6
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
Mam to już zrobione przecież

Notatka od Bozo, 14/04/2019 06:37 PM:

Nie pisz posta pod postem w krótkim odstępie czasu bez ważnego powodu. Od tego masz opcję "Edytuj".

14/04/2019 06:29 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
wojson Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Katowice
Liczba postów: 150
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 109
Podziękowano mu 144 raz(y)
Post: #7
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
1. Zapoznaj się z tym wątkiem: http://etrucks.pl/thread-48700.html
2. Jeżeli nadal będzie problem wyślij kolejność

14/04/2019 06:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mateusz990 Offline
Matt_Elo2001
**
Użytkownik

Skąd: Tarnów, Koszyce Małe
Liczba postów: 72
Dołączył: 28/06/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #8
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
Nic nie dało,
dołączyłem jeszcze polanda ale też nic
14/04/2019 07:03 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 382
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 250
Podziękowano mu 397 raz(y)
Post: #9
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
A możesz dać jakieś fotki jak wyglądają te pourywane drogi i gdzie są? Będzie nam łatwiej wywnioskować jaki mod jest winowajcą.
14/04/2019 07:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mateusz990 Offline
Matt_Elo2001
**
Użytkownik

Skąd: Tarnów, Koszyce Małe
Liczba postów: 72
Dołączył: 28/06/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #10
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
A jak sie dodaje fotki?
14/04/2019 07:22 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Brak danych dla miasta w Map Edytorze ETS 2 1.47 puotrek94K 2 464 21/05/2023 03:42 PM
Ostatni post: puotrek94K
  Dziwny błąd, powodujący "lagi" w grze ETS 2 1.38 z modem Naturalux 1.2 mateusz990 1 839 21/10/2020 01:37 PM
Ostatni post: mateusz990
  Błąd z wyszukiwaniem serwerów ETS 2 MP Maciekluzaczek 0 563 26/07/2020 01:04 AM
Ostatni post: Maciekluzaczek

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa