Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
Autor Wiadomość
mateusz990 Offline
Matt_Elo2001
**
Użytkownik

Skąd: Tarnów, Koszyce Małe
Liczba postów: 72
Dołączył: 28/06/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #1
ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
Mam problem bo widzę na mapie dziury oraz pourywane odcinki mapy.
Loghttps://pastebin.com/r5wPsCnt
14/04/2019 03:43 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
TruckerArus Offline
Persona Non Grata !
****
Trucker

Skąd: Ordynacja Zamojska !
Liczba postów: 2,497
Dołączył: 14/12/2014
Reputacja: 363
Podziękował: 328
Podziękowano mu 2646 raz(y)
Post: #2
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
Musisz ustawić definicje z RusMap pod plikami Promodsa w menadżer modów i wtedy będzie działać jak powinno

Śpiewamy tak, hej HWK. To jest ta wiara która wiecznie trwa! HETMAN ZAMOŚĆ, to jest ten klub, za którym zawsze pójdę w mur!
Ole ole, ole ole, Hetmanie Zamość kocham cię, Ole ole, ole ole, Hetmanie Zamość kocham cię!

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14/04/2019 03:52 PM przez TruckerArus.)
14/04/2019 03:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mateusz990 Offline
Matt_Elo2001
**
Użytkownik

Skąd: Tarnów, Koszyce Małe
Liczba postów: 72
Dołączył: 28/06/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #3
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
Wszystkie pliki Rus Map pod pro modsa?
14/04/2019 03:49 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 386
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 380 raz(y)
Post: #4
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
Nie, tylko Def.
14/04/2019 03:54 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mateusz990 Offline
Matt_Elo2001
**
Użytkownik

Skąd: Tarnów, Koszyce Małe
Liczba postów: 72
Dołączył: 28/06/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #5
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
Ale def Rus Map mam na końcu w menadżerze
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14/04/2019 04:07 PM przez mateusz990.)
14/04/2019 03:55 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mateusz990 Offline
Matt_Elo2001
**
Użytkownik

Skąd: Tarnów, Koszyce Małe
Liczba postów: 72
Dołączył: 28/06/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #6
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
Mam to już zrobione przecież

Notatka od Bozo, 14/04/2019 04:37 PM:

Nie pisz posta pod postem w krótkim odstępie czasu bez ważnego powodu. Od tego masz opcję "Edytuj".

14/04/2019 04:29 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
wojson Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Katowice
Liczba postów: 133
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 87
Podziękowano mu 126 raz(y)
Post: #7
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
1. Zapoznaj się z tym wątkiem: http://etrucks.pl/thread-48700.html
2. Jeżeli nadal będzie problem wyślij kolejność

14/04/2019 04:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mateusz990 Offline
Matt_Elo2001
**
Użytkownik

Skąd: Tarnów, Koszyce Małe
Liczba postów: 72
Dołączył: 28/06/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #8
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
Nic nie dało,
dołączyłem jeszcze polanda ale też nic
14/04/2019 05:03 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 386
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 380 raz(y)
Post: #9
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
A możesz dać jakieś fotki jak wyglądają te pourywane drogi i gdzie są? Będzie nam łatwiej wywnioskować jaki mod jest winowajcą.
14/04/2019 05:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
mateusz990 Offline
Matt_Elo2001
**
Użytkownik

Skąd: Tarnów, Koszyce Małe
Liczba postów: 72
Dołączył: 28/06/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 2 raz(y)
Post: #10
RE: ETS 2 Błąd map(PR 2.3.2, PM 2.33, RM 1.8.1)
A jak sie dodaje fotki?
14/04/2019 05:22 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Dziwny błąd, powodujący "lagi" w grze ETS 2 1.38 z modem Naturalux 1.2 mateusz990 1 288 21/10/2020 11:37 AM
Ostatni post: mateusz990
  Błąd z wyszukiwaniem serwerów ETS 2 MP Maciekluzaczek 0 218 25/07/2020 11:04 PM
Ostatni post: Maciekluzaczek

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa