Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ets sie zawiesza i nie odwiesza
Autor Wiadomość
Qwertick Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 12
Dołączył: 17/05/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
ets sie zawiesza i nie odwiesza
czesc, tak jak w temacie ets mi sie zawiesza jesli np chce sprzedac ciezarkowke, zatrudnic pracownika itd...
27/07/2020 04:50 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Qwertick Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 12
Dołączył: 17/05/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #2
RE: ets sie zawiesza i nie odwiesza
game.log udalo mi się tylko tutaj dać :/ https://www119.zippyshare.com/v/RspVXj9e/file.html
27/07/2020 04:59 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Daras94 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Piła
Liczba postów: 704
Dołączył: 02/01/2020
Reputacja: 18
Podziękował: 274
Podziękowano mu 565 raz(y)
Post: #3
RE: ets sie zawiesza i nie odwiesza
Na czystym profilu próbowałeś Pytajnik Smile
27/07/2020 06:42 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
myszaty Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Wielkopolska
Liczba postów: 455
Dołączył: 27/02/2020
Reputacja: 9
Podziękował: 330
Podziękowano mu 360 raz(y)
Post: #4
RE: ets sie zawiesza i nie odwiesza
Jakie masz mody? Mi zawsze wywalało gdy chciałem odwiedzić salon Dafa, z salonami innych ciężarówek było wszystko ok... Okazało się że problem leżał po stronie modu na dźwięk silnika do Dafa 105tki

FOTKI Z MOICH TRAS

27/07/2020 10:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Qwertick Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 12
Dołączył: 17/05/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: ets sie zawiesza i nie odwiesza
(27/07/2020 06:42 PM)Daras94 napisał(a):  Na czystym profilu próbowałeś Pytajnik Smile
na czystym jest dobrze
28/07/2020 08:17 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Qwertick Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 12
Dołączył: 17/05/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: ets sie zawiesza i nie odwiesza
(27/07/2020 10:02 PM)myszaty napisał(a):  Jakie masz mody? Mi zawsze wywalało gdy chciałem odwiedzić salon Dafa, z salonami innych ciężarówek było wszystko ok... Okazało się że problem leżał po stronie modu na dźwięk silnika do Dafa 105tki
mam promods + poland rebuilding + rusmap + mercedes mp5
28/07/2020 08:18 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
myszaty Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Wielkopolska
Liczba postów: 455
Dołączył: 27/02/2020
Reputacja: 9
Podziękował: 330
Podziękowano mu 360 raz(y)
Post: #7
RE: ets sie zawiesza i nie odwiesza
Ja bym usunął z modów tego Mercedesa i sprawdził, czy dalej wywala z gry... Jeśli po usunięciu tego modu gra będzie działać poprawnie to tu tkwił problem

FOTKI Z MOICH TRAS

28/07/2020 12:00 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Qwertick Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 12
Dołączył: 17/05/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #8
RE: ets sie zawiesza i nie odwiesza
(28/07/2020 12:00 PM)myszaty napisał(a):  Ja bym usunął z modów tego Mercedesa i sprawdził, czy dalej wywala z gry... Jeśli po usunięciu tego modu gra będzie działać poprawnie to tu tkwił problem
bez tego moda jest to samo
28/07/2020 01:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Karol81 Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Kutno
Liczba postów: 653
Dołączył: 27/03/2019
Reputacja: 10
Podziękował: 173
Podziękowano mu 528 raz(y)
Post: #9
RE: ets sie zawiesza i nie odwiesza
A czy ustawienia map masz poprawnie ustawione..
28/07/2020 04:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Qwertick Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 12
Dołączył: 17/05/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #10
RE: ets sie zawiesza i nie odwiesza
(28/07/2020 04:53 PM)Karol81 napisał(a):  A czy ustawienia map masz poprawnie ustawione..
ogólnie sprawdzałem na youtube itd i u każdego jest inaczej i nie wiem czy mam dobrze
28/07/2020 06:04 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  ETS2 nie uruchamia się bioshadow313 0 133 14/01/2021 05:15 PM
Ostatni post: bioshadow313
  save nie ładuje się z poziomu gry adamets2 1 143 12/01/2021 11:20 AM
Ostatni post: adamets2
  Logitech g29 nie kalibruje się Klaudek20 0 280 26/11/2020 10:22 PM
Ostatni post: Klaudek20
  Konsola się nie włącza Damiano 0 148 20/09/2020 07:49 AM
Ostatni post: Damiano
Big Grin Rus map nie chce się ładować AdrianPL28 1 246 24/08/2020 11:59 AM
Ostatni post: Krashang

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości