Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ets 2 Wywala do pulpitu
Autor Wiadomość
Zdzichu9595 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 4
Dołączył: 22/04/2023
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Ets 2 Wywala do pulpitu
Witam, mam problem od kilku dni z Ets 2.
Ostatnio pobrałem kilka modów, a dzień później zmieniłem wersję gry z 1.46 na 1.47 i i po kilku dniach grania zaczęło mnie wywalać z gry.
Jest to jeden stały punkt na mapie i za każdym razem, gdy minę to miejsce wywala mnie z gry. Nie wiem jak sobie z tym problemem poradzić.

https://pastebin.pl/view/0d31a856
22/04/2023 04:33 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
w-ede Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 1
Dołączył: 30/04/2020
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #2
RE: Ets 2 Wywala do pulpitu
A czy Mody masz kompatybilne z aktualną wersją gry?. Powinieneś zacząć od tego. Bo pobrałeś mody pod wersje 1,46 a nie 1,47.
23/04/2023 05:28 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Wywala do pulpitu Szmajchel 4 363 25/01/2024 10:16 PM
Ostatni post: Szmajchel
  ETS 2 WYWALA DO PULPIT WERSJA 1.44.7s Marcin8809 1 847 28/02/2023 11:46 AM
Ostatni post: Tedy
  Euro Track Simulator 2 wywala do pulpitu kolo48 0 446 29/12/2022 03:46 PM
Ostatni post: kolo48
  Wywala z gry ETS 2 mangat 4 686 24/12/2022 08:32 PM
Ostatni post: juzef
  gra wywala do pulpitu szakal86 0 442 25/10/2022 10:30 PM
Ostatni post: szakal86

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa