Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wywala do pulpitu
Autor Wiadomość
Szmajchel Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 24/01/2024
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Wywala do pulpitu
Witam. Postanowilem po kilku latach wrocic do ETS i pograc sobie, lecz na tym samym kompie co kiedys gralem bez problemu teraz wywala mnie do pulpitu po tym jak sie laduje po mapach. mam wersje 1.49 sciagnieta z Steam.

https://pastebin.com/ffFEfmhV
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24/01/2024 07:21 PM przez Szmajchel.)
24/01/2024 07:20 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Tedy Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 4,489
Dołączył: 09/05/2012
Reputacja: 88
Podziękował: 5327
Podziękowano mu 5377 raz(y)
Post: #2
RE: Wywala do pulpitu
Sprawdź spójności plików gry - może pomoże.
24/01/2024 08:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Daras94 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Trzcianka
Liczba postów: 2,256
Dołączył: 02/01/2020
Reputacja: 29
Podziękował: 1452
Podziękowano mu 2856 raz(y)
Post: #3
RE: Wywala do pulpitu
Albo spróbuj na czystym profilu bez żadnych modyfikacji...jak masz jakieś modyfikacje oczywiście
24/01/2024 08:37 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Szmajchel Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 24/01/2024
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Wywala do pulpitu
Spójnosci plikow to jest weryfikacja wszystkich 103 plikow przebiegla pomyslnie, a modyfikacji wlasnie nie mam. Zanim zalozylem post to szukalem roznych wariantow ktore juz byly i niestety u mnie nic nie pomoglo ;/

Przed chwila zainstalowalem to na laptopie i normalnie sie uruchomila gra, na kompie mam modyfikacje windows 7 i czy to moze byc problem wlasnie ??
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 24/01/2024 10:50 PM przez Szmajchel.)
24/01/2024 09:56 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Szmajchel Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 3
Dołączył: 24/01/2024
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #5
RE: Wywala do pulpitu
Mam punkt zaczepienia, chodzi o grafike z directx 11, musialem cofnac do wersji 1.45 i wybierac opcje wlaczenia z directx 9.
Pytanie teraz nastepne, czyli zadnych aktualizacji nie moge robic bo wtedy problem powroci? czy mozna to jakos rozwiazac? (nie mowie o nowym kompie) Tongue
25/01/2024 10:16 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Ets 2 Wywala do pulpitu Zdzichu9595 1 980 23/04/2023 05:28 AM
Ostatni post: w-ede
  Euro Track Simulator 2 wywala do pulpitu kolo48 0 448 29/12/2022 03:46 PM
Ostatni post: kolo48
  gra wywala do pulpitu szakal86 0 444 25/10/2022 10:30 PM
Ostatni post: szakal86
  Wywala do pulpitu poland rebuilding rusek6993 0 420 29/08/2022 04:33 AM
Ostatni post: rusek6993
  Grę wywala do pulpitu Michkopol 4 704 24/07/2022 12:14 PM
Ostatni post: Michkopol

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa