Logowanie Zarejestruj

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Powrót po długiej przerwie
Autor Wiadomość
matadrox Offline
Vip
ViP

Reputacja: 9
Podziękował: 115
Podziękowano mu 55 raz(y)
Powrót po długiej przerwie
Cześć! Baaardzo dawno nie włączałem ATS i teraz lekko zdębiałem. Widze sporo zmian wprowadzono. Dzięki temu, że małemu memu na zakończenie roku z czerwonym pasem zbudowałem nowy sprzęt, mogłem przejąć jego dotychczasowy, a to z kolei pozwala mi, komfortowo pograć Smile No więc, ja żywo w pamięci mam wersję 1.46 - i to też raczej tylko z podstawowej obsługi, bo nie grałem za wiele. Teraz mogąc ustawić sobie skalowanie na 200% i kilka innych opcji, jestem pod wrażeniem. W fotel wbiła mnie opcja, nabywania truck'ów z drugiej ręki Big Grin Kolejną nowością dla mnie, było usłyszenie skrzypienia hamulców, a na deser, wpadłem w mega poślig podczas deszczu. No koledzy i koleżanki, coś czuję że ponownie gra wchłonie mnie z butami Big Grin No i cieszę się ogromnie, że wciąż forum tętni życiem. Mega się cieszę! Czy wiecie jeszcze o jakichś aspektach, których mogę nie dostrzec na pierwszy rzut oka, a warto o nich wiedzieć?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30/06/2024 11:37 AM przez matadrox.)
30/06/2024 11:35 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
jarson Offline
Trucker
Trucker

Reputacja: 14
Podziękował: 113
Podziękowano mu 241 raz(y)
RE: Powrót po długiej przerwie
Ja z ATSem i ETSem jestem na bieżąco, wracam za to na forum Big Grin Tak... zmiany wciąż czynią tę grę coraz lepszą. O projekcie Road Trip słyszałeś? Big Grin

Moje fotorelacje z Dzikiego Zachodu: Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
27/06/2025 04:57 PM
matadrox Offline
Vip
ViP

Reputacja: 9
Podziękował: 115
Podziękowano mu 55 raz(y)
RE: Powrót po długiej przerwie
O proszę. Nieco wody upłynęło, ale się doczekałem odpowiedzi. Tak słyszałem o tym projekcie, tak samo jak o autobusach w ETS2. W American Truck będzie to strzał w dziesiątkę, biorąc pod uwagę rozległość terenów i przelotów między miastami. Do niedawna zaś miałem przerwę w grze i, zaś wróciłem uzupełniając grę o Nebraskę. Do tego CanaDream,C2C, promods, brutalna pogoda z forosty Winter. Niestety zszedłem z 1.55 do 1.54 bo nie we wszystkich modach da się dostać do manifest.sii aby podnieść wersję. Jednak wyraźnie widać różnicę w pogodzie między tymi wersjami. W najnowszej jak sypie, to naprawdę g widać. A dla mnie właśnie, takie pierdoły stanowią o miodności rozgrywki.
Jestem niemal pewien jednak, że jeśli chodzi o optymalizację map, to w ETS2 bardziej chyba się do tego przykładają.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 03/07/2025 12:28 PM przez matadrox.)
03/07/2025 08:27 AM
 Podziękowań: jarson
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa