eTrucks.pl • Od 17 lat najlepsze forum z modami do ETS1, GTS, ETS2, ATS, ST

Pełna wersja: Dlaczego kierowcy BMW mają opinie idiotów i buraków
Aktualnie przeglądasz uproszczoną wersję forum. Kliknij tutaj, by zobaczyć wersję z pełnym formatowaniem.
Stron: 1 2 3

Marcin D

Poniżej pokazuje wam dowód na to że BMW z marki ludzi poważnych stało sie marką debili i półgłówków.

http://www.tvn24.pl/katowice,51/mam-w-sa...78450.html

nie jest to jedyny tego typu filmik.... wszystkie jakie widziałem(a widziałem ze 40)_ łączy marka BMW czyli po mojemu Buraki Można Wozić lub Bardzo Mały Wacek
BMW najgorsza marka... Zamiast jechać to tylko buczy... A kierowcy to sami idioci..

Vertex

Nie ma to jak porządnie niemieckie marki Audi i Mercedes <3 Big Grin
A ja wam powiem że trochę przesadzacie bo buraka można spotkać w każdym aucie.

CzesieK_BS

Dokładnie. Nie ważna marka tylko człowiek. To jest jak z publicznym stwierdzeniem u Niemców, że Polacy kradną lub u mnie na Suwalszczyźnie jest stwierdzenie, że wszyscy Litwini to chamy, buraki itd. Niekoniecznie każdy. Na przejściu w Budziszku, Ogrodnikach czy w miejscowości Szypliszki pracują bardzo porządni ludzie. Są oni Litwinami ale zachowują się na poziomie i mają wiele do powiedzenia. Pracują oni na stacjach paliw, kantorach, restauracjach itd. Więc nie liczy się ogólne poważanie czy grupa. Liczy się jednostka.
BMW = Bolid Młodego Wieśniaka, ja wolę VW a nie jakieś beemki. A co do kierowców to oni myślą że jak mają BMW to mogą wszystko, są niby fajni, a naprawde wkurzają szpanem, piskiem opon. Smile
Co do Litwinów to zawsze trafią się normalni ale generalnie Litwini przypisują sobie Janosika,Chopina czy też Mickiewicza....temat rzeka więc na tym kończę.

Co do BMW to się zgodzę.Generalnie maszyny marki kupują snoby,osoby o niskiej etykiecie lub takie które lubią się pokazać(pomijając 30% kupujących).Szkoda że BMW zyskało taką opinię gdyż za czasów niepamiętnych-między I a II wojną światową BMW nazywało się BFW-Bayerische Fluge Werke czy coś w tym stylu.Koncern w tych czasach skupiał się na produkcji silników lotniczych stąd też do dziś mamy logo białego wiatraka na niebieskim tle(symbol śmigła lotniczego na tle nieba).Później koncern przekształcił się w BMW Bayerische Motor Werke.Tak też było z marką Mercedes Benz robiącą silniki do maszyn BF-109(głównie znanych młodzieży z gry WarThunder czy World of Warplanes). Smile

Marcin D

Sebek z tego co wiem to silniki lotnicze do messerów robiło właśnie BMW a jeśli chodzi o militaria to silniki merca lądowały w czołgach
Marcin BF 109 miały silniki rzędowe Daimlera czyli Mercedesa Tongue

Marcin D

Daimler był częścią spółki Daimler-Benz więc nie do końca jest to ta sama firma Tongue
Zauważ że auta Daimlera to lepsze wersje Jaguara Tongue
Stron: 1 2 3
Przekierowanie