Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wywala do pulpitu 1.32
Autor Wiadomość
Kędzierzawy Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Siedlce
Liczba postów: 166
Dołączył: 19/07/2018
Reputacja: 3
Podziękował: 74
Podziękowano mu 137 raz(y)
Post: #1
Wywala do pulpitu 1.32
Siemka! Jak w temacie wywala do pulpitu
.
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Wpadnij do mnie zostaw komik,na pewno podziękuje i odpowiem !!

http://etrucks.pl/thread-48714.html

Snap:jkdziora25
Instagram:Zdj aut,ciężarówek-k.j.spotter prywatny-xxauime.kda

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05/10/2018 04:34 PM przez Kędzierzawy.)
30/09/2018 06:44 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MatrixGamesPL Offline
Map Maker
***
ViP

Skąd: Z kraju Husarii :D
Liczba postów: 197
Dołączył: 03/03/2018
Reputacja: 9
Podziękował: 141
Podziękowano mu 104 raz(y)
Post: #2
RE: Wywala do pulpitu 1.32
Tak samo miałem, musisz przejechać jakieś kilometry jeśli nie wywali to zapisz grę, zresetuj ją, i wczytaj save. Powinno pomóc, mi pomogło. Wink

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
30/09/2018 06:51 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kędzierzawy Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Siedlce
Liczba postów: 166
Dołączył: 19/07/2018
Reputacja: 3
Podziękował: 74
Podziękowano mu 137 raz(y)
Post: #3
RE: Wywala do pulpitu 1.32
Czyli powiedzmy przejadę 3 km to zapisać grę wyjść i potem wbić w tego save'a?

Wpadnij do mnie zostaw komik,na pewno podziękuje i odpowiem !!

http://etrucks.pl/thread-48714.html

Snap:jkdziora25
Instagram:Zdj aut,ciężarówek-k.j.spotter prywatny-xxauime.kda

Image
30/09/2018 06:56 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kędzierzawy Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Siedlce
Liczba postów: 166
Dołączył: 19/07/2018
Reputacja: 3
Podziękował: 74
Podziękowano mu 137 raz(y)
Post: #4
RE: Wywala do pulpitu 1.32
Odświeżam! Kupiłem ciągnik gdy chciałem kupić naczepe znów wywaliło(wybrać garaż żeby ulokować naczepe).Log zmieniony..

Wpadnij do mnie zostaw komik,na pewno podziękuje i odpowiem !!

http://etrucks.pl/thread-48714.html

Snap:jkdziora25
Instagram:Zdj aut,ciężarówek-k.j.spotter prywatny-xxauime.kda

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 05/10/2018 05:22 PM przez Kędzierzawy.)
05/10/2018 04:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
pylakrzysztof Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 60
Dołączył: 24/09/2012
Reputacja: 0
Podziękował: 6
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #5
RE: Wywala do pulpitu 1.32
00:00:35.089 : [zipfs] P8_Lightpack-1.3.1.zip: to mi się nie podoba we to odhacz i powiedz czy pomogło Smile
05/10/2018 05:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kędzierzawy Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Siedlce
Liczba postów: 166
Dołączył: 19/07/2018
Reputacja: 3
Podziękował: 74
Podziękowano mu 137 raz(y)
Post: #6
RE: Wywala do pulpitu 1.32
(05/10/2018 05:10 PM)pylakrzysztof napisał(a):  00:00:35.089 : [zipfs] P8_Lightpack-1.3.1.zip: to mi się nie podoba we to odhacz i powiedz czy pomogło Smile

Dzięki spróbuje.

Wpadnij do mnie zostaw komik,na pewno podziękuje i odpowiem !!

http://etrucks.pl/thread-48714.html

Snap:jkdziora25
Instagram:Zdj aut,ciężarówek-k.j.spotter prywatny-xxauime.kda

Image
05/10/2018 05:21 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kędzierzawy Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Siedlce
Liczba postów: 166
Dołączył: 19/07/2018
Reputacja: 3
Podziękował: 74
Podziękowano mu 137 raz(y)
Post: #7
RE: Wywala do pulpitu 1.32
Dalej to samo Sad
log z ostatniej próby

Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Wpadnij do mnie zostaw komik,na pewno podziękuje i odpowiem !!

http://etrucks.pl/thread-48714.html

Snap:jkdziora25
Instagram:Zdj aut,ciężarówek-k.j.spotter prywatny-xxauime.kda

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06/10/2018 08:03 AM przez Kędzierzawy.)
06/10/2018 06:31 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kacperovski Offline
Na odcięciu całe życie :p
***
ViP

Skąd: Poland
Liczba postów: 99
Dołączył: 04/05/2014
Reputacja: 4
Podziękował: 146
Podziękowano mu 108 raz(y)
Post: #8
RE: Wywala do pulpitu 1.32
Wywal powerkasi.P8_Lightpack_v1.3.1 i wtedy zobacz czy zatrybi.

Image
06/10/2018 08:53 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kędzierzawy Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Siedlce
Liczba postów: 166
Dołączył: 19/07/2018
Reputacja: 3
Podziękował: 74
Podziękowano mu 137 raz(y)
Post: #9
RE: Wywala do pulpitu 1.32
(06/10/2018 08:53 AM)Kacperovski napisał(a):  Wywal powerkasi.P8_Lightpack_v1.3.1 i wtedy zobacz czy zatrybi.

Jak napisałem wyżej nie mam już tego..

Wpadnij do mnie zostaw komik,na pewno podziękuje i odpowiem !!

http://etrucks.pl/thread-48714.html

Snap:jkdziora25
Instagram:Zdj aut,ciężarówek-k.j.spotter prywatny-xxauime.kda

Image
06/10/2018 10:08 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
WiTo Offline
:.. LINKIN PARK..:
***
ViP

Skąd: Oława
Liczba postów: 783
Dołączył: 13/02/2015
Reputacja: 50
Podziękował: 637
Podziękowano mu 550 raz(y)
Post: #10
RE: Wywala do pulpitu 1.32
Kolejność możesz podać w menadżerze?

Chester Bennington 1976-20170cray
Image

06/10/2018 10:30 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Problem z ETS 2. Wywala do pulpitu i crashuje. mateusz990 0 95 17/01/2019 02:37 PM
Ostatni post: mateusz990

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości