Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mario Map wywala mnie do pulpitu
Autor Wiadomość
Dominik324 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 17
Dołączył: 06/11/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Mario Map wywala mnie do pulpitu
Witam otóż pobrałem sobie mapę mario map i gdy wchodze w gre to mi automatycznie wywala z niej praktycznie cały czas nie wiem co może być za przyczyna żadnych modów nie mam fakt miałem pro modsa z rus mapa i polandem ale tego nie włączałem też nie pomagało wyjąłem to z folderu wszystko i nic dalej to samo tylko że ja gram na wersji 1.33 i pobierałem mapę na tą właśnie wersje prosze zdjęcie i logi

https://pokazywarka.pl/2s14a4/#zdjecie23057912

https://pastebin.com/Fiid1PCN
23/03/2019 10:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kuri Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Garwolin
Liczba postów: 17
Dołączył: 19/03/2013
Reputacja: 0
Podziękował: 6
Podziękowano mu 5 raz(y)
Post: #2
RE: Mario Map wywala mnie do pulpitu
A nie powinno tu być 12 plików??
30/03/2019 12:49 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Offline
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 2,839
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 74
Podziękował: 2192
Podziękowano mu 4074 raz(y)
Post: #3
RE: Mario Map wywala mnie do pulpitu
(23/03/2019 10:15 PM)Dominik324 napisał(a):  Witam otóż pobrałem sobie mapę mario map i gdy wchodze w gre to mi automatycznie wywala z niej praktycznie cały czas nie wiem co może być za przyczyna żadnych modów nie mam fakt miałem pro modsa z rus mapa i polandem ale tego nie włączałem też nie pomagało wyjąłem to z folderu wszystko i nic dalej to samo tylko że ja gram na wersji 1.33 i pobierałem mapę na tą właśnie wersje prosze zdjęcie i logi

https://pokazywarka.pl/2s14a4/#zdjecie23057912

https://pastebin.com/Fiid1PCN

Na Twoim miejscu zacząłbym od usunięcia modów na pogodę - "Winter Mod v0.2" oraz na fizykę. Ponadto z logu wynika, że mógł Ci się źle pobrać plik "ETS_2_Base_part1".

P.s. I dlaczego nie przejdziesz na najnowszy patch 1.34?

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
30/03/2019 01:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dominik324 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 17
Dołączył: 06/11/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #4
RE: Mario Map wywala mnie do pulpitu
No bo na 1.34 jest mało map jak narazie to jeszcze kupe czasu się zejdzie zanim wyjdą ale to co bym jeszcze raz musiał etsa pobierać?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30/03/2019 05:12 PM przez Dominik324.)
30/03/2019 04:57 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Bozo Offline
Zimol
*****
Pomocnik

Skąd: Będzin
Liczba postów: 2,839
Dołączył: 16/06/2015
Reputacja: 74
Podziękował: 2192
Podziękowano mu 4074 raz(y)
Post: #5
RE: Mario Map wywala mnie do pulpitu
Ale MarioMap 12.8 działa (prawdopodobnie) tylko z North Map 1.6 oraz Great Poland 1.3.2. I wszystkie mapy, (których jest mało) wg Ciebie są już dostosowane pod patch 1.34. Więc nie wiem z czym masz problem Dodgy

Punk to brudas, punk to śmieć
Punk nie umarł, Punk's Not Dead
30/03/2019 05:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
iwan4672 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Przemków k. Głogowa
Liczba postów: 90
Dołączył: 08/06/2012
Reputacja: 5
Podziękował: 128
Podziękowano mu 72 raz(y)
Post: #6
RE: Mario Map wywala mnie do pulpitu
(30/03/2019 01:02 PM)Bozo napisał(a):  
(23/03/2019 10:15 PM)Dominik324 napisał(a):  Witam otóż pobrałem sobie mapę mario map i gdy wchodze w gre to mi automatycznie wywala z niej praktycznie cały czas nie wiem co może być za przyczyna żadnych modów nie mam fakt miałem pro modsa z rus mapa i polandem ale tego nie włączałem też nie pomagało wyjąłem to z folderu wszystko i nic dalej to samo tylko że ja gram na wersji 1.33 i pobierałem mapę na tą właśnie wersje prosze zdjęcie i logi

https://pokazywarka.pl/2s14a4/#zdjecie23057912

https://pastebin.com/Fiid1PCN

Na Twoim miejscu zacząłbym od usunięcia modów na pogodę - "Winter Mod v0.2" oraz na fizykę. Ponadto z logu wynika, że mógł Ci się źle pobrać plik "ETS_2_Base_part1".

P.s. I dlaczego nie przejdziesz na najnowszy patch 1.34?

Bo według mnie ma pirataPatykiem_1 Wystarczy spojrzeć na ścieżkę do gry

Image
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30/03/2019 05:54 PM przez iwan4672.)
30/03/2019 05:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,033
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 76
Podziękował: 2547
Podziękowano mu 1133 raz(y)
Post: #7
RE: Mario Map wywala mnie do pulpitu
(30/03/2019 04:57 PM)Dominik324 napisał(a):  No bo na 1.34 jest mało map jak narazie to jeszcze kupe czasu się zejdzie zanim wyjdą ale to co bym jeszcze raz musiał etsa pobierać?

A mi się wydaje że coś tu pachnie sprytnie ukrytym Piratem.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
30/03/2019 05:54 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
MATAMET Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Poznań
Liczba postów: 228
Dołączył: 11/02/2011
Reputacja: 74
Podziękował: 509
Podziękowano mu 1178 raz(y)
Post: #8
RE: Mario Map wywala mnie do pulpitu
Ścieżka to "D:\steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x64\eurotrucks2.exe" więc chyba oryginał.
30/03/2019 06:22 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
iwan4672 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Przemków k. Głogowa
Liczba postów: 90
Dołączył: 08/06/2012
Reputacja: 5
Podziękował: 128
Podziękowano mu 72 raz(y)
Post: #9
RE: Mario Map wywala mnie do pulpitu
(30/03/2019 06:22 PM)matamet napisał(a):  Ścieżka to "D:\steam\steamapps\common\Euro Truck Simulator 2\bin\win_x64\eurotrucks2.exe" więc chyba oryginał.
No chyba że sam ścieżkę zmieniał, bo w oryginale powinno jeszcze przechodzić przez Program Files (x86) bo ma system 64 bitowy.

Image
30/03/2019 07:08 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 386
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 380 raz(y)
Post: #10
RE: Mario Map wywala mnie do pulpitu
@matamet
Ścieżka wygląda ok, ale gdyby miał steama to jakie są przeszkody by zaktualizować do 1.34? 99% modów działa lub ma fix'y, więc..
A i jak sprawdzałem stronę na której kiedyś pobierałem pirata (teraz mam grę na steamie, jak by ktoś się czepiał to mg wysłać mój profil steam, ostatni mój pirat to 1.31), to najnowszą wersją jest 1.33, co by to wszystko wyjaśniało.

@iwan4672
99% programów pozwala na zmianę ścieżki z poziomu instalatora, a jak nie to można ręcznie zmienić, tylko często wymaga to grzebania w Rejestrze Windows.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 30/03/2019 07:13 PM przez Dawid2849.)
30/03/2019 07:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Gra w niektórych miejscach zatrzymuje się i mnie wywala do pulpitu John Ben 5 235 04/06/2021 06:42 PM
Ostatni post: adameeV
  Wywala do pulpitu BEJCA 2 277 01/12/2020 12:21 PM
Ostatni post: BEJCA
  Mercedes Actros - wywala do pulpitu Bozo 7 625 13/07/2020 08:55 PM
Ostatni post: Drax.
  Zawiesza i wywala do pulpitu masiun1986 5 849 13/07/2020 07:56 PM
Ostatni post: superpiotr4
  Wywala do pulpitu po zainstalowaniu ProMods i PR zgk1 4 739 19/04/2020 01:42 PM
Ostatni post: Marmac

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa