Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wywala grę do pulpitu ZESTAW MAP
Autor Wiadomość
xxtrokerxx Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 84
Dołączył: 17/08/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 13
Podziękowano mu 9 raz(y)
Post: #1
Wywala grę do pulpitu ZESTAW MAP
Witam działałem zgodnie z Tym poradnikiem
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
ale niestety wywala mnie do pulpitu
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
tutaj daję LOG

czy przyczyną może być to że posiadam ROEX w wersji 2.0 a w filmie jest użyta wersja premium 2.1 ?

jeśli na tym błąd polega to wystarczy że "wyrzucę" roex 2.0 i będzie taki zestaw map śmigał bez konieczności zakupu 2.1 ?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01/05/2019 02:46 PM przez xxtrokerxx.)
01/05/2019 02:45 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Player Not Found Offline
Map Maker
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 32
Dołączył: 28/04/2019
Reputacja: 2
Podziękował: 20
Podziękowano mu 32 raz(y)
Post: #2
RE: Wywala grę do pulpitu ZESTAW MAP
Spróbuj wyrzucić roex 2.0 choćby sprawdzić czy to zadziała. Nic się nie stanie, a zawsze warto spróbować.
01/05/2019 03:05 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
xxtrokerxx Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 84
Dołączył: 17/08/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 13
Podziękowano mu 9 raz(y)
Post: #3
RE: Wywala grę do pulpitu ZESTAW MAP
Czyli nie tylko mape roex ale również roadconecion?Wink
01/05/2019 03:07 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
xxtrokerxx Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 84
Dołączył: 17/08/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 13
Podziękowano mu 9 raz(y)
Post: #4
RE: Wywala grę do pulpitu ZESTAW MAP
Niestety nadal wywala..
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
01/05/2019 03:12 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Player Not Found Offline
Map Maker
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 32
Dołączył: 28/04/2019
Reputacja: 2
Podziękował: 20
Podziękowano mu 32 raz(y)
Post: #5
RE: Wywala grę do pulpitu ZESTAW MAP
A posiadasz wszystkie dlc mapowe?
01/05/2019 03:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,033
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 76
Podziękował: 2546
Podziękowano mu 1132 raz(y)
Post: #6
RE: Wywala grę do pulpitu ZESTAW MAP
(01/05/2019 03:23 PM)Wtubel napisał(a):  A posiadasz wszystkie dlc mapowe?

Przecież widać to w logu że ma wszystkie dlc mapowe.
spróbuj usunąć mody na traffic

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01/05/2019 03:36 PM przez Adam.J.)
01/05/2019 03:29 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
wojson Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Katowice
Liczba postów: 133
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 87
Podziękowano mu 126 raz(y)
Post: #7
RE: Wywala grę do pulpitu ZESTAW MAP
Żeby ta kompilacja działała musisz mieć RoEx 2.1, jeżeli to zakupisz to razem z tym dostaniesz pliki do YKS, które są w pewien sposób edytowane. Pewnie Wombat wspominał o tym w którymś z filmików. On używa wersji edytowanej przez twórcę RoEx. Możesz sprawdzić czy Turkey Map pobrany z jakiegoś oficjalnego wątku na jakimś forum zadziała, jednak wątpię.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01/05/2019 03:39 PM przez wojson.)
01/05/2019 03:33 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
xxtrokerxx Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 84
Dołączył: 17/08/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 13
Podziękowano mu 9 raz(y)
Post: #8
RE: Wywala grę do pulpitu ZESTAW MAP
I wtedy Turkey map itd zadziała ? ten zestaw co jest w filmie ?
01/05/2019 03:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
wojson Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Katowice
Liczba postów: 133
Dołączył: 21/04/2018
Reputacja: 5
Podziękował: 87
Podziękowano mu 126 raz(y)
Post: #9
RE: Wywala grę do pulpitu ZESTAW MAP
Tak, jeżeli kupisz RoEx 2.1 to wszystko potrzebne do RoEx i Turkey dostaniesz w mailu

01/05/2019 06:27 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Gra w niektórych miejscach zatrzymuje się i mnie wywala do pulpitu John Ben 5 231 04/06/2021 06:42 PM
Ostatni post: adameeV
  Wywala gre Tryff 0 97 11/02/2021 10:10 AM
Ostatni post: Tryff
  Wywala do pulpitu BEJCA 2 271 01/12/2020 12:21 PM
Ostatni post: BEJCA
  Wywala grę podczas uruchamiania samouczka lub tez z pominięciem jego WhiskasTM 0 139 09/11/2020 09:50 PM
Ostatni post: WhiskasTM
  Mercedes Actros - wywala do pulpitu Bozo 7 624 13/07/2020 08:55 PM
Ostatni post: Drax.

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa