Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Chodniki opcją brush
Autor Wiadomość
Zygzaczeq Offline
Map-maker
Zbanowany

Skąd: Zawiercie
Liczba postów: 4
Dołączył: 02/05/2019
Podziękował: 5
Podziękowano mu 20 raz(y)
Post: #1
Chodniki opcją brush
Witam, pytanie jest, jak zrobić chodniki za pomocą brush. robię w map editor wszystko ale niedokładnie pojawia się chodnik.

pomocy.
02/05/2019 06:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
.:KoxTrucker:. Offline
Na detoksie etsowym
****
Trucker

Skąd: Z Polski :P
Liczba postów: 1,407
Dołączył: 22/10/2014
Reputacja: 45
Podziękował: 2998
Podziękowano mu 969 raz(y)
Post: #2
RE: Chodniki opcją brush
Podczas nakładania brusha musisz przytrzymać klawisz alt.
02/05/2019 06:31 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Zygzaczeq
Zygzaczeq Offline
Map-maker
Zbanowany

Skąd: Zawiercie
Liczba postów: 4
Dołączył: 02/05/2019
Podziękował: 5
Podziękowano mu 20 raz(y)
Post: #3
RE: Chodniki opcją brush
Dzięki pomogłeś,
gdyby ci którzy zaczynają pracę w ME po szczeblach muszą mieć taką radę jeśli chcą Stworzyć Chodnik, Trzeba przytrzymać klawisz alt. ja to zrobiłem i działa.

ale nachodzi kolejne pytanie.

chce sobie zrobić wjazd nakładaniem brushem, ale takim materiałem jak chodnik, co mam zrobić?
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02/05/2019 06:47 PM przez Zygzaczeq.)
02/05/2019 06:35 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Opcja "move" Maxxx_2006 1 280 02/11/2020 04:05 PM
Ostatni post: BaKing
  Opcja "move" Heywood 1 654 01/01/2020 05:25 PM
Ostatni post: Heywood

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa