Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
problem z exportem zmodeler3
Autor Wiadomość
sebi12 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Poznań
Liczba postów: 11
Dołączył: 08/01/2011
Reputacja: 0
Podziękował: 5
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #1
problem z exportem zmodeler3
Cześć. Sprawa jest dość dziwna, najnowszy zmodeler 3 automatycznie wydaje export na wersje ets'a na 1.35. Problem polega na tym, że za nic w świecie nie mogę zrobić exporta na wersje 1.34. Jestem w tym dość zielony i ręcę opadają.


https://pastebin.com/DvEhayig

Byłoby ekstra jakby ktoś miał jakieś rozwiązanie na to.


Okej, znalazłem rozwiązanie. Na forum zmodeler'a znalazłem pliczek do "cofnięcia" update'a. Jeśli ktoś potrzebowałby pomocy to łapać. http://forum.zmodeler3.com/viewtopic.php?f=25&t=11585
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 15/05/2019 02:00 AM przez sebi12.)
15/05/2019 12:14 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: łukasz123
łukasz123 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 79
Dołączył: 30/03/2017
Reputacja: 2
Podziękował: 67
Podziękowano mu 76 raz(y)
Post: #2
RE: problem z exportem zmodeler3
(15/05/2019 12:14 AM)sebi12 napisał(a):  Cześć. Sprawa jest dość dziwna, najnowszy zmodeler 3 automatycznie wydaje export na wersje ets'a na 1.35. Problem polega na tym, że za nic w świecie nie mogę zrobić exporta na wersje 1.34. Jestem w tym dość zielony i ręcę opadają.


https://pastebin.com/DvEhayig

Byłoby ekstra jakby ktoś miał jakieś rozwiązanie na to.


Okej, znalazłem rozwiązanie. Na forum zmodeler'a znalazłem pliczek do "cofnięcia" update'a. Jeśli ktoś potrzebowałby pomocy to łapać. http://forum.zmodeler3.com/viewtopic.php?f=25&t=11585
Ten plik mam gdzieś wrzucić czy jak ?

ONA BY TAK CHCIAŁA
Image
22/05/2019 02:09 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Przedsiębiorca. Offline
M - Liner !
**
Użytkownik

Skąd: Podkarpackie! Rzeszów.
Liczba postów: 169
Dołączył: 13/04/2019
Reputacja: 11
Podziękował: 33
Podziękowano mu 194 raz(y)
Post: #3
RE: problem z exportem zmodeler3
Niestety, najnowszy zmod3 robi pmg tylko na 1.35 więc musisz wziąc od kogoś starszą wersję, uruchomić swoją licencję i po problemie. Robiłem tak samo. Wink

22/05/2019 02:14 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Magik78 Niedostępny
G&K Transporte
****
Trucker

Skąd: EKU/WPR
Liczba postów: 397
Dołączył: 21/03/2019
Reputacja: 5
Podziękował: 411
Podziękowano mu 360 raz(y)
Post: #4
RE: problem z exportem zmodeler3
może być problem ;/

22/05/2019 02:15 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  problem z exportem maciek5200 0 214 16/03/2019 07:11 PM
Ostatni post: maciek5200
  Problem z Importem i Exportem Modelu Adam.J 0 254 03/12/2018 05:33 PM
Ostatni post: Adam.J
  Problem z butlą od gazu, Zmodeler3 jakjapowojaku111 6 411 30/07/2018 01:29 PM
Ostatni post: Borsuk
  ZModeler3 zmiana napisu. NightmareX 1 420 23/03/2018 04:31 PM
Ostatni post: Kamień
  Problem z exportem siedlecki95 3 588 17/03/2018 08:11 AM
Ostatni post: siedlecki95

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości