Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wywala do pulpitu
Autor Wiadomość
michalMonster Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Gorzów Wlkp
Liczba postów: 44
Dołączył: 22/09/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 8
Podziękowano mu 15 raz(y)
Post: #1
Wywala do pulpitu
Witam, w losowych miejscach wywala mi ETS2. Proszę o pomoc.
Log: https://pastebin.com/BLkccVNG
08/06/2019 10:02 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
michalMonster Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Gorzów Wlkp
Liczba postów: 44
Dołączył: 22/09/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 8
Podziękowano mu 15 raz(y)
Post: #2
RE: Wywala do pulpitu
Kolejny Log: https://pastebin.com/ft8VedU6
08/06/2019 11:19 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
michalMonster Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Gorzów Wlkp
Liczba postów: 44
Dołączył: 22/09/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 8
Podziękowano mu 15 raz(y)
Post: #3
RE: Wywala do pulpitu
Mody które używam:https://imgur.com/a/v7zL32G
Bardzo proszę o pomoc ponieważ tak się nie da grać. Gram 5/10 min crash i tak w kółko.
09/06/2019 09:30 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 386
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 251
Podziękowano mu 380 raz(y)
Post: #4
RE: Wywala do pulpitu
1. addon'y i fixy do Dafa XF 105 powinny być nad głównym modem
2. Spróbuj usunąć wszystkie ETS2 [trailer] ...
09/06/2019 09:43 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Michal_Z_gno
michalMonster Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Gorzów Wlkp
Liczba postów: 44
Dołączył: 22/09/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 8
Podziękowano mu 15 raz(y)
Post: #5
RE: Wywala do pulpitu
(09/06/2019 09:43 AM)Dawid2849 napisał(a):  1. addon'y i fixy do Dafa XF 105 powinny być nad głównym modem
2. Spróbuj usunąć wszystkie ETS2 [trailer] ...

Zawsze robiłem tak że addony do ciężarówek dawałem poniżej głównego moda i działało, ale spróbuję zrobić to co napisałeś.
09/06/2019 11:20 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
michalMonster Offline
Vip
***
ViP

Skąd: Gorzów Wlkp
Liczba postów: 44
Dołączył: 22/09/2017
Reputacja: 1
Podziękował: 8
Podziękowano mu 15 raz(y)
Post: #6
RE: Wywala do pulpitu
(09/06/2019 09:43 AM)Dawid2849 napisał(a):  1. addon'y i fixy do Dafa XF 105 powinny być nad głównym modem
2. Spróbuj usunąć wszystkie ETS2 [trailer] ...

Usunąłem mody z naczepami, DAF'em 105 oraz DAF'em E6 i wszystko działa
11/06/2019 01:40 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Gra w niektórych miejscach zatrzymuje się i mnie wywala do pulpitu John Ben 5 163 04/06/2021 06:42 PM
Ostatni post: adameeV
  Wywala do pulpitu BEJCA 2 247 01/12/2020 12:21 PM
Ostatni post: BEJCA
  Mercedes Actros - wywala do pulpitu Bozo 7 566 13/07/2020 08:55 PM
Ostatni post: Drax.
  Zawiesza i wywala do pulpitu masiun1986 5 738 13/07/2020 07:56 PM
Ostatni post: superpiotr4
  Wywala do pulpitu po zainstalowaniu ProMods i PR zgk1 4 659 19/04/2020 01:42 PM
Ostatni post: Marmac

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa