Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wywala Hungary Map
Autor Wiadomość
Misiek Offline
łachmyta
****
Trucker

Skąd: Mielec
Liczba postów: 1,002
Dołączył: 29/11/2015
Reputacja: 18
Podziękował: 173
Podziękowano mu 633 raz(y)
Post: #1
Wywala Hungary Map
W logu jest tylko coś takiego:

Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Mody które używam:
painted_bdf_traffic_pack_by_Jazzycat_v5.5.1
painted_truck_traffic_pack_by_Jazzycat_v8.0.1
Silesian_navigation_ETS2_1_35
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v7.8.2_eng
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v7.8.2_part1
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v7.8.2_part2
trailers_and_cargo_pack_by_Jazzycat_v7.8.2_part3
ai_traffic_pack_by_Jazzycat_v10.3
Hungary_Addons
hungary_base_1.35.x
hungary_def_1.35.x
hungary_model_1.35.x

I posiadam wszystkie dlc mapowe
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 17/06/2019 07:09 PM przez Misiek.)
17/06/2019 07:09 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 380
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 239
Podziękowano mu 309 raz(y)
Post: #2
RE: Wywala Hungary Map
Próbujesz odpalić mape na DX11? Jeżeli tak, to niestety Hungary map nie działa z DX11.
17/06/2019 07:12 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Misiek Offline
łachmyta
****
Trucker

Skąd: Mielec
Liczba postów: 1,002
Dołączył: 29/11/2015
Reputacja: 18
Podziękował: 173
Podziękowano mu 633 raz(y)
Post: #3
RE: Wywala Hungary Map
(17/06/2019 07:12 PM)Dawid2849 napisał(a):  Próbujesz odpalić mape na DX11? Jeżeli tak, to niestety Hungary map nie działa z DX11.

na DX9
17/06/2019 07:21 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Dawid2849 Offline
Pomocnik
*****
Pomocnik

Skąd: Biłgoraj
Liczba postów: 380
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 15
Podziękował: 239
Podziękowano mu 309 raz(y)
Post: #4
RE: Wywala Hungary Map
1. Wejdź w /dokumenty/Euro truck simulator 2
2. Otwórz plik config.cfg za pomocą notatnika lub notepad++
3. znajdź linijkę r_buffer_page_size
4. zmień wartość z 10 na 20
17/06/2019 07:39 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Misiek Offline
łachmyta
****
Trucker

Skąd: Mielec
Liczba postów: 1,002
Dołączył: 29/11/2015
Reputacja: 18
Podziękował: 173
Podziękowano mu 633 raz(y)
Post: #5
RE: Wywala Hungary Map
dzieki działa <3
18/06/2019 04:48 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Wywala grę do pulpitu ZESTAW MAP xxtrokerxx 8 307 01/05/2019 06:27 PM
Ostatni post: wojson
  Mario Map wywala mnie do pulpitu Dominik324 13 582 31/03/2019 12:12 PM
Ostatni post: Dominik324

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości