Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nowa Skania wywala do pulpitu po użyciu F4
Autor Wiadomość
Szenk Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 56
Dołączył: 14/05/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 23
Podziękowano mu 9 raz(y)
Post: #1
Nowa Skania wywala do pulpitu po użyciu F4
Mam taki problem: na patchu 1.35, gdy wybieram nową Skanię do jazdy kiedy chcę zmienić ustawienia w kabinie i naciskam F4 wtedy gra wylatuje do pulpitu.
Na innych ciężarówkach - Volvo, DAF (innych jeszcze nie sprawdzałem) tak się nie dzieje, wszystko działa normalnie.

W game.logu, następujące errory:
<ERROR> Suspicious wheel width on wheel no. 0, falling back to default value.
<ERROR> Suspicious wheel width on wheel no. 1, falling back to default value.

(i tak do nr 7) mam właśnie przy tej nowej Skanii. Przy innych ciężarówkach te errory nie występują.

Używam kierownicy Logitech G29, ale nie wiem, czy ma to znaczenie.
11/07/2019 02:53 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  wywala grę do pulpitu dominik11729 7 193 17/06/2019 06:19 PM
Ostatni post: dominik11729
  Wywala do pulpitu michalMonster 5 218 11/06/2019 01:40 PM
Ostatni post: michalMonster
  Wywala grę do pulpitu ZESTAW MAP xxtrokerxx 8 247 01/05/2019 06:27 PM
Ostatni post: wojson
  Wywala gre do pulpitu kizakzciweiktapol 9 306 01/05/2019 04:36 AM
Ostatni post: Wtubel
  Mario Map wywala mnie do pulpitu Dominik324 13 465 31/03/2019 12:12 PM
Ostatni post: Dominik324

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości