Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Nie moge uruchomic gry
Autor Wiadomość
lukz00 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 28/02/2011
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Nie moge uruchomic gry
siema po aktualizacj na 1.35 nie moge właczyć gry mógł by kyoś pomóc
08/08/2019 03:29 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
romek-5 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Podkarpacie, RZ
Liczba postów: 84
Dołączył: 06/11/2014
Reputacja: 5
Podziękował: 52
Podziękowano mu 111 raz(y)
Post: #2
RE: Nie moge uruchomic gry
Log z gry coś więcej powie
08/08/2019 03:37 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kukasz Offline
Trokier
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 553
Dołączył: 12/12/2013
Reputacja: 43
Podziękował: 1438
Podziękowano mu 734 raz(y)
Post: #3
RE: Nie moge uruchomic gry
(08/08/2019 03:37 PM)romek-5 napisał(a):  Log z gry coś więcej powie

Co powie log skoro jeśli gra się nie uruchomi to on się nie wygeneruje!?

Jeśli masz grę na steam spróbuj go zrestartować i sprawdzić spójność plików we właściwościach gry. Smile

08/08/2019 05:10 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Przedsiębiorca.
romek-5 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Podkarpacie, RZ
Liczba postów: 84
Dołączył: 06/11/2014
Reputacja: 5
Podziękował: 52
Podziękowano mu 111 raz(y)
Post: #4
RE: Nie moge uruchomic gry
(08/08/2019 05:10 PM)lukash64 napisał(a):  
(08/08/2019 03:37 PM)romek-5 napisał(a):  Log z gry coś więcej powie

Co powie log skoro jeśli gra się nie uruchomi to on się nie wygeneruje!?

Jeśli masz grę na steam spróbuj go zrestartować i sprawdzić spójność plików we właściwościach gry. Smile

Każe uruchomienie gry generuje plik log, wiec o czym Ty człowieku rozmawiasz
08/08/2019 06:50 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kukasz Offline
Trokier
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 553
Dołączył: 12/12/2013
Reputacja: 43
Podziękował: 1438
Podziękowano mu 734 raz(y)
Post: #5
RE: Nie moge uruchomic gry
(08/08/2019 06:50 PM)romek-5 napisał(a):  
(08/08/2019 05:10 PM)lukash64 napisał(a):  
(08/08/2019 03:37 PM)romek-5 napisał(a):  Log z gry coś więcej powie

Co powie log skoro jeśli gra się nie uruchomi to on się nie wygeneruje!?

Jeśli masz grę na steam spróbuj go zrestartować i sprawdzić spójność plików we właściwościach gry. Smile

Każe uruchomienie gry generuje plik log, wiec o czym Ty człowieku rozmawiasz

No właśnie, a w tym przypadku gra nie chce się uruchomić więc log nie będzie generowany.

08/08/2019 07:29 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukz00 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 28/02/2011
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: Nie moge uruchomic gry
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

Notatka od Bozo, 12/08/2019 05:53 PM:

Log wstawiamy w tagi codeWykrzyknik - poprawiłem.

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/08/2019 05:55 PM przez Bozo.)
12/08/2019 03:57 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
RadolSzczecin Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 915
Dołączył: 07/12/2014
Reputacja: 73
Podziękował: 1
Podziękowano mu 2527 raz(y)
Post: #7
RE: Nie moge uruchomic gry
(08/08/2019 07:29 PM)lukash64 napisał(a):  No właśnie, a w tym przypadku gra nie chce się uruchomić więc log nie będzie generowany.

Boże... jakie bzdury Patykiem_1
Każda próba uruchomienia gry generuje plik .log - wystarczająco jasno?

W dodatku swoją drogą to "nie moge właczyć gry" jest szerokopojętym i mało precyzyjnym stwierdzeniem.

lukz00 - Wywal mod "ImprovedGraphics.scs" i wtedy spróbuj uruchomić.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/08/2019 04:54 PM przez RadolSzczecin.)
12/08/2019 04:44 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Bozo
lukz00 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 28/02/2011
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #8
RE: Nie moge uruchomic gry
nic nie pomogło a tak ogółem to nie chce mi sie wczytac profil
12/08/2019 07:25 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
lukz00 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 28/02/2011
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #9
RE: Nie moge uruchomic gry
kolego nic to nie pomogło masz jeszcze jakieś pomysły
15/08/2019 10:52 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  save nie ładuje się z poziomu gry adamets2 1 205 12/01/2021 11:20 AM
Ostatni post: adamets2
  Filesystem nie mogę odpalić gry Zielony 3 511 23/05/2020 11:27 AM
Ostatni post: damian.gapsa@turtrans.eu
Music ETS 2 Problem (wywala z gry,gdy chce uruchomić pojazd lub gdy się wczytuje po Jazda) superpiotr4 48 5,056 14/05/2020 05:19 AM
Ostatni post: superpiotr4
  Uruchomienie gry spod linux - Steam pobrał program, ale nie uruchamia się matadrox 2 618 30/06/2019 11:31 AM
Ostatni post: matadrox
  Nie uruchomić ETS 2 i ATS Zielony 3 585 20/01/2019 06:36 PM
Ostatni post: Zielony

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa