Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ProMods 2.43 nie ładuje się
Autor Wiadomość
piotr13 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Ropczyce - Podkarpacie
Liczba postów: 18
Dołączył: 31/03/2020
Reputacja: 1
Podziękował: 12
Podziękowano mu 20 raz(y)
Post: #1
ProMods 2.43 nie ładuje się
Witam,
Pobrałem ProMod 2.43, zainstalowałem według wskazań, na nowym profilu próbuje wczytać grę, jednak ładowanie zatrzymuje się jakoś za połową wskaźnika i tak przez kilka minut. Grę zamykam z menedżera zadań. Wersja gry to 1.36.2.55

Tu jest log
https://pastebin.com/PMb0fNZd

Tak wygląda zawartość folderu mod oraz gry w bibliotece Steam
https://www.flickr.com/photos/187706635@...ed-public/

Tak wygląda ułożenie w menedżerze modyfikacji
https://www.flickr.com/photos/187706635@...ed-public/

Jesli ktoś się w tym orientuje to proszę uprzejmie o pomoc.
01/04/2020 08:11 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Ania Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: zachodniopomorskie
Liczba postów: 4,685
Dołączył: 03/05/2013
Reputacja: 177
Podziękował: 2782
Podziękowano mu 5205 raz(y)
Post: #2
RE: ProMods 2.43 nie ładuje się
Na pierwszy rzut oka to co zauważyłam to kolejność modów. Pierwsze powinno być ProMods Assets, i potem tak jak masz.

Image

(Ten post był ostatnio modyfikowany: 01/04/2020 08:20 PM przez Ania.)
01/04/2020 08:16 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
piotr13 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Ropczyce - Podkarpacie
Liczba postów: 18
Dołączył: 31/03/2020
Reputacja: 1
Podziękował: 12
Podziękowano mu 20 raz(y)
Post: #3
RE: ProMods 2.43 nie ładuje się
Próbowałem z takim ustawieniem i to samo.
Obecnie ustawienie mam takie jak tutaj jest w dołu przedstawione http://polandrebuilding.pl/download/pola...ing-2-4-1/
01/04/2020 08:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Ania Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: zachodniopomorskie
Liczba postów: 4,685
Dołączył: 03/05/2013
Reputacja: 177
Podziękował: 2782
Podziękowano mu 5205 raz(y)
Post: #4
RE: ProMods 2.43 nie ładuje się
Czyli rozumie że obecnie korzystasz z PolReb + ProMods.
Kolejność u Mnie wygląda tak :

Image

Proponuję zostawić Ci zarówno w folderze mod jak i w grze w modyfikacjach tylko pliki mapowe, resztę dezaktywować.
Sprawdzić czy z samymi plikami mapy gra się uruchomi.

01/04/2020 08:46 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: piotr13 , Michal_Z_gno
Lanker Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 714
Dołączył: 12/08/2013
Reputacja: 22
Podziękował: 875
Podziękowano mu 863 raz(y)
Post: #5
RE: ProMods 2.43 nie ładuje się
Pierwsze wczytanie mapy trwa zawsze najdłużej i właśnie kilka minut może minąć, zależy od sprzętu

01/04/2020 08:46 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Ania , piotr13
piotr13 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Ropczyce - Podkarpacie
Liczba postów: 18
Dołączył: 31/03/2020
Reputacja: 1
Podziękował: 12
Podziękowano mu 20 raz(y)
Post: #6
RE: ProMods 2.43 nie ładuje się
Anna, właśnie taką kolejność mam. Na chwilę obecną samego ProMods próbuję odpalić.
Lanker właśnie obawiam się o sprzęt bo od lat też nic nie zmieniałem.
Zostawię go na 15 minut, zobaczę może się uda i dam znać.
01/04/2020 09:33 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Ania Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: zachodniopomorskie
Liczba postów: 4,685
Dołączył: 03/05/2013
Reputacja: 177
Podziękował: 2782
Podziękowano mu 5205 raz(y)
Post: #7
RE: ProMods 2.43 nie ładuje się
(01/04/2020 09:33 PM)piotr13 napisał(a):  Anna, właśnie taką kolejność mam. Na chwilę obecną samego ProMods próbuję odpalić.
Lanker właśnie obawiam się o sprzęt bo od lat też nic nie zmieniałem.
Zostawię go na 15 minut, zobaczę może się uda i dam znać.

Też mam dość stary sprzęt, i przy pierwszym uruchomieniu czekałam trochę, choć podczas ładowania normalnie muzyka z intro grała ( co było znakiem że się ładuje,a nie że stanęło w miejscu).
Próbuj z samym promods. Powodzenia

01/04/2020 09:39 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: piotr13
piotr13 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Ropczyce - Podkarpacie
Liczba postów: 18
Dołączył: 31/03/2020
Reputacja: 1
Podziękował: 12
Podziękowano mu 20 raz(y)
Post: #8
RE: ProMods 2.43 nie ładuje się
Działa sam ProMods, ale faktycznie ładowanie dłuższą chwilę trwa, jakieś 8 minut Big Grin. Jutro już spróbuję z Poland Rebuilding i dam znać.
Proszę jeszcze o niezamykanie tematu.
Dziękuję za dotychczasową pomoc Big Grin
01/04/2020 10:32 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Ania , Lanker
piotr13 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Ropczyce - Podkarpacie
Liczba postów: 18
Dołączył: 31/03/2020
Reputacja: 1
Podziękował: 12
Podziękowano mu 20 raz(y)
Post: #9
RE: ProMods 2.43 nie ładuje się
Witam,
ProMods działa z Poland Rebiulding. Mam jednak kolejne pytanie.
Czy wyłączyć automatyczną aktualizację gry? Bo nie wiem czy jak teraz mam ProMods z Poland Rebiulding pod 1.36 to jak się zaktualizuje na 1.37 ten mod będzie dalej działał?
02/04/2020 06:55 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: Ania
Lanker Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 714
Dołączył: 12/08/2013
Reputacja: 22
Podziękował: 875
Podziękowano mu 863 raz(y)
Post: #10
RE: ProMods 2.43 nie ładuje się
Nie będzie działał, mapa jest każdorazowo dostosowywana do kolejnej wersji gry. Także lepiej wyłącz Wink

02/04/2020 07:13 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
 Podziękowań: piotr13
Wątek zamknięty 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Profil się nie ładuje z dlc slaXooo 6 729 19/04/2021 07:04 AM
Ostatni post: superpiotr4
  ETS2 nie uruchamia się bioshadow313 0 399 14/01/2021 07:15 PM
Ostatni post: bioshadow313
  save nie ładuje się z poziomu gry adamets2 1 482 12/01/2021 01:20 PM
Ostatni post: adamets2
  Logitech g29 nie kalibruje się Klaudek20 0 675 27/11/2020 12:22 AM
Ostatni post: Klaudek20
  Konsola się nie włącza Damiano 0 411 20/09/2020 09:49 AM
Ostatni post: Damiano

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa