Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
jak odpalic PR
Autor Wiadomość
szef Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 9
Dołączył: 30/04/2021
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #1
jak odpalic PR
Siema powie ktoś jak na mapeditorze ets2 1.40 odpalić map editora? i żeby działała baza na map editorze
27/09/2021 02:59 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
BaKing Offline
Wsiok z Radomia
***
ViP

Skąd: Radom, Mazowieckie
Liczba postów: 387
Dołączył: 25/11/2019
Reputacja: 16
Podziękował: 175
Podziękowano mu 390 raz(y)
Post: #2
RE: jak odpalic PR
1. http://etrucks.pl/thread-50774.html
2. musisz mieć wszystkie pliki ktore chcesz odpalić w folderze mod w dokumentach

27/09/2021 04:04 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Daras94 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Trzcianka
Liczba postów: 1,621
Dołączył: 02/01/2020
Reputacja: 27
Podziękował: 907
Podziękowano mu 1951 raz(y)
Post: #3
RE: jak odpalic PR
I odpowiednia kolejność Smile
27/09/2021 10:56 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
BaKing Offline
Wsiok z Radomia
***
ViP

Skąd: Radom, Mazowieckie
Liczba postów: 387
Dołączył: 25/11/2019
Reputacja: 16
Podziękował: 175
Podziękowano mu 390 raz(y)
Post: #4
RE: jak odpalic PR
W edytorze to znaczenia nie ma bo tam teraz się odpala od razu edytor A nie jak kiedyś że musiałeś wejść do gry postawić mody i napisać w konsoli edit

28/09/2021 05:47 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Jak odpalić podkład pod mape????? Boraś PL 0 283 30/10/2021 09:37 PM
Ostatni post: Boraś PL

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa