Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 1 głosów - 5 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wielton Container Platform
Autor Wiadomość
kacperek Offline
nwm
***
ViP

Skąd: Zielona Góra
Liczba postów: 334
Dołączył: 17/07/2015
Reputacja: 16
Podziękował: 1
Podziękowano mu 309 raz(y)
Post: #1
Wielton Container Platform
Jest to naczepa do ETS2
Image
Info:
*Works all versions
*Wheel mode
*Ao textures

Authors: Ojciec, dyrektor, ve,l Olkusz, Wilkuu

Pobieranie Modyfikacji:


Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .
12/07/2016 09:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Michal_Z_gno
Kamyk Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 72
Dołączył: 06/12/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 36
Podziękowano mu 19 raz(y)
Post: #2
RE: Wielton Container Platform
Mozna dodac kontener czy juz jest? Tongue
25/10/2017 06:41 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Luki2016 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Jarosławiec , Zamość Lubelskie
Liczba postów: 16
Dołączył: 12/04/2016
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #3
RE: Wielton Container Platform
Czy działa na 1.30 ?
12/01/2018 07:38 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Hardcor123 Offline
Hardcorowy ( . ) Y ( . )
****
Trucker

Skąd: Zamość
Liczba postów: 3,106
Dołączył: 29/07/2014
Reputacja: 83
Podziękował: 1718
Podziękowano mu 2132 raz(y)
Post: #4
RE: Wielton Container Platform
*Works all versions

Tak trudno przeczytać? Ewentualnie sprawdzić gdy nie jest sie pewnym?

Image
12/01/2018 07:43 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Krystian30 Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd: Kobyłka
Liczba postów: 648
Dołączył: 07/10/2016
Reputacja: 29
Podziękował: 384
Podziękowano mu 495 raz(y)
Post: #5
RE: Wielton Container Platform
Naczepa jako tako powinna działać, chyba że wywali mat jakiś, w co raczej się nie zdarzy. :E
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12/01/2018 07:47 PM przez Krystian30.)
12/01/2018 07:47 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
HaQOfficial Offline
Beta Tester
****
Trucker

Skąd: Częstochowa
Liczba postów: 173
Dołączył: 23/02/2017
Reputacja: 7
Podziękował: 36
Podziękowano mu 146 raz(y)
Post: #6
RE: Wielton Container Platform
Na 1.30 nie działa, sprawdzone.

Image
12/01/2018 08:23 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Kamilson1337 Offline
Zbanowany
Zbanowany

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 20/02/2018
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #7
RE: Wielton Container Platform
(12/01/2018 08:23 PM)HaQOfficial napisał(a):  Na 1.30 nie działa, sprawdzone.

wystarczy flary zupdateowac Tongue
24/02/2018 04:00 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
olo123 Offline
Zarejestrowany
*
Zarejestrowani

Skąd:
Liczba postów: 2
Dołączył: 22/08/2018
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #8
RE: Wielton Container Platform
dziala na 1.31?
04/10/2018 03:30 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
trucker2020 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 10
Dołączył: 09/11/2013
Reputacja: 0
Podziękował: 10
Podziękowano mu 1 raz(y)
Post: #9
RE: Wielton Container Platform
Jak nie działa na 1.30 to raczej na 1.31 działać też nie będzie .
05/10/2018 05:36 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości