Logowanie Zarejestruj


Wątek zamknięty 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Railway Cargo Pack by Jazzycat brak naczep w grze
Autor Wiadomość
lukcio30 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 10
Dołączył: 06/01/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #1
Railway Cargo Pack by Jazzycat brak naczep w grze
Mam paczkę naczep jak w temacie w wersji 1.8.6(najnowsza wersja dostosowana do patcha 1.32.x) wgraną do folderu z modami,a mam dwa pliki:base(plik główny z naczepami kolejowymi) i plik eng(angielskie nazwy naczep kolejowych czy jakoś tak). Niestety naczepy nie wyświetlają się w grze jak wejdę w Rynek przesyłek.
Oba pliki: base i eng mam na początku listy modów w grze,ale w grze naczep brak.Zmieniałem czas za pomocą konsoli,spałem 3 razy i nic nadal brak naczep kolejowych w grze.
Grę ma w wersji 1.32.3.4s
Co zrobić by naczepy z paczki naczep kolejowych pojawiły się do wyboru w grze jak wejdę w Rynek przesyłek?
02/10/2018 09:09 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Teddy PL Offline
Unknown
**
Użytkownik

Skąd: planeta Jowisz
Liczba postów: 163
Dołączył: 21/03/2016
Reputacja: 1
Podziękował: 27
Podziękowano mu 23 raz(y)
Post: #2
RE: Railway Cargo Pack by Jazzycat brak naczep w grze
Zapoznaj się z tym podkreślonym info i być może będziesz miał odpowiedź.


Image

Mój profil WoT:
https://www.worldoftrucks.com/en/online_...id=1205414

Mój profil Steam:
https://steamcommunity.com/profiles/76561198254314537/
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 02/10/2018 10:06 AM przez Teddy PL.)
02/10/2018 09:57 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
lukcio30 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 10
Dołączył: 06/01/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #3
RE: Railway Cargo Pack by Jazzycat brak naczep w grze
Nie posiadam żadnych modów zastępujących naczepy w grze.Niestety nadal naczepy kolejowe nie pojawiają się w grze jak wejdę w Rynek przesyłek,ale najdziwniejsze jest to,że jak wejdę w Katalog naczep to naczepy kolejowe się wyświetlają.
02/10/2018 01:55 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
xDEMON93x Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Ostrowiec Świętokszyski
Liczba postów: 30
Dołączył: 26/12/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 22 raz(y)
Post: #4
RE: Railway Cargo Pack by Jazzycat brak naczep w grze
Sprawdź sobie rynek przesyłek od najcięższych na ogólnej mapie - też myślałem że nie ma tych naczep ale jednak były tylko już ich występowanie nie jest tak częste Wink

Chwilę potem była śmierć, zła śmierć...
Image
HardStyle & HardCore
Image
https://www.facebook.com/DarknessGarage
02/10/2018 04:18 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Ania Offline
Moderator
******
Moderator

Skąd: zachodniopomorskie
Liczba postów: 4,480
Dołączył: 03/05/2013
Reputacja: 164
Podziękował: 2624
Podziękowano mu 4485 raz(y)
Post: #5
RE: Railway Cargo Pack by Jazzycat brak naczep w grze
Przespałeś się 3 razy w grze? Ustaw sobie w zleceniach to o czym pisał @xDemon93x.

02/10/2018 04:50 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
lukcio30 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 10
Dołączył: 06/01/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #6
RE: Railway Cargo Pack by Jazzycat brak naczep w grze
Dzięki za odpowiedzi.W zleceniach ładunki mam ustawione tak by wyświetlały się od najcięższych.Jak pisałem w #1 poście spałem 3 razy ale to nic nie dało,bo naczepy kolejowe nie wyświetlają się w zleceniach.
03/10/2018 03:54 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Ania Offline
Moderator
******
Moderator

Skąd: zachodniopomorskie
Liczba postów: 4,480
Dołączył: 03/05/2013
Reputacja: 164
Podziękował: 2624
Podziękowano mu 4485 raz(y)
Post: #7
RE: Railway Cargo Pack by Jazzycat brak naczep w grze
Hm,a może masz za niski poziom,za mało pd?

03/10/2018 04:22 PM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
xDEMON93x Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd: Ostrowiec Świętokszyski
Liczba postów: 30
Dołączył: 26/12/2017
Reputacja: 0
Podziękował: 1
Podziękowano mu 22 raz(y)
Post: #8
RE: Railway Cargo Pack by Jazzycat brak naczep w grze
To skoro naczepy są w katalogu to może tak jak pisze Ania masz za niski poziom? Ewentualnie sprawdź czy jakiś inny mod nie "przeszkadza" w tym zestawie Big Grin

Chwilę potem była śmierć, zła śmierć...
Image
HardStyle & HardCore
Image
https://www.facebook.com/DarknessGarage
03/10/2018 05:52 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
lukcio30 Offline
Użytkownik
**
Użytkownik

Skąd:
Liczba postów: 10
Dołączył: 06/01/2014
Reputacja: 0
Podziękował: 0
Podziękowano mu 0 raz(y)
Post: #9
RE: Railway Cargo Pack by Jazzycat brak naczep w grze
Udało się i naczepy kolejowe pojawiają się w zleceniach.Wystarczyło wejść w zdolności i tam wszystkie punkty zdolności(miałem sporo niewykorzystanych punktów zdolności) dałem na ładunki o wysokiej wartości.Wszystko zastosowałem.Po przespaniu się w grze i nawet po zmianie czasu za pomocą konsoli,jak wszedłem w zlecenia,pojawiły się ładunki kolejowe.
04/10/2018 07:16 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika
Ania Offline
Moderator
******
Moderator

Skąd: zachodniopomorskie
Liczba postów: 4,480
Dołączył: 03/05/2013
Reputacja: 164
Podziękował: 2624
Podziękowano mu 4485 raz(y)
Post: #10
RE: Railway Cargo Pack by Jazzycat brak naczep w grze
Czyli krok po kroku doszliśmy do tego co było "błędem".Fajnie że wszystko działa,temat zamykam w takim razie. Gdyby coś pisz pw.

04/10/2018 09:31 AM
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika
Wątek zamknięty 


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości