Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak DLC High Power Cargo Pack w grze ale na Steamie jest zainstalowane
Autor Wiadomość
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,032
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 76
Podziękował: 2546
Podziękowano mu 1132 raz(y)
Post: #1
Brak DLC High Power Cargo Pack w grze ale na Steamie jest zainstalowane
Tak jak w Temacie czyli Mam kupione DLC High Power Cargo Pack i na początku było w porządku ale od któregoś tam Patchu mam taki błąd w logu (W katalogu pojazdów i liście naczep jest to DLC pokazane)
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

A tutaj cały game.log https://pastebin.com/5WfQSZv4

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
27/04/2019 01:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
TruckerArus Offline
Persona Non Grata !
****
Trucker

Skąd: Ordynacja Zamojska !
Liczba postów: 2,497
Dołączył: 14/12/2014
Reputacja: 363
Podziękował: 328
Podziękowano mu 2646 raz(y)
Post: #2
RE: Brak DLC High Power Cargo Pack w grze ale na Steamie jest zainstalowane
Adamie, spróbuj zrestartować ekonomie i wtedy może to pomóc Big Grin

Śpiewamy tak, hej HWK. To jest ta wiara która wiecznie trwa! HETMAN ZAMOŚĆ, to jest ten klub, za którym zawsze pójdę w mur!
Ole ole, ole ole, Hetmanie Zamość kocham cię, Ole ole, ole ole, Hetmanie Zamość kocham cię!

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
27/04/2019 02:01 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Adam.J
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,032
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 76
Podziękował: 2546
Podziękowano mu 1132 raz(y)
Post: #3
RE: Brak DLC High Power Cargo Pack w grze ale na Steamie jest zainstalowane
TruckerArus dzięki za podpowiedz ale błąd w logu występuje dalej ale w zleceniach mam naczepy dostępne tak że nie wiem o co tu chodzi Sad

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
27/04/2019 02:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,032
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 76
Podziękował: 2546
Podziękowano mu 1132 raz(y)
Post: #4
RE: Brak DLC High Power Cargo Pack w grze ale na Steamie jest zainstalowane
Temat rozwiązany musiałem dokupić DLC Schwarzmüller Trailer Pack i błąd w logu zniknął Smile.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
01/08/2019 10:51 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
RadolSzczecin Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 913
Dołączył: 07/12/2014
Reputacja: 73
Podziękował: 1
Podziękowano mu 2528 raz(y)
Post: #5
RE: Brak DLC High Power Cargo Pack w grze ale na Steamie jest zainstalowane
Podepnę się pod temat, chociaż sprawa jest trochę inna.
Otóż, idąc za wskazówką zakupiłem dzisiaj sobie na cdp.pl ten dodatek "DLC Schwarzmüller Trailer Pack" - wszystko prosto, gładko poszło: zamówienie, potwierdzenie, opłata i dodatek wylądował już na mojej wirtualnej półce w sklepie.
Problem w tym... że nie mam klucza Zakaz

Każdy inny dodatek do ETS2 zakupiony wcześniej na cdp.pl który mam zakupiony i "mam go na półce" ma sekcje "KLUCZ DO GRY" i opcje "Pokaż klucz"
W każdej chwili mogę sobie skopiować, spisać czy przypomnieć sobie klucz.
W tym przypadku tego brakuje a powinno być od razu po zakupie.

Bardzo dziwna sprawa i wysłałem już email do nich żeby ktoś to ogarnął.
Oczywiście mam wszystkie potwierdzenia: zamówienia, tranzakcji aż do ostatniego 'potwierdzenia zmiany zawartości półki' któe dostałem od nich.

Produkt jako-taki niby mam.. ale go nie mam.Nie mogę aktywować bo jak i czym?
I to jest właśnie całe te "udogodnienie" XXI wieku i wirtualnych gier na steamie - które niby kupujesz i masz a nie masz Patykiem_1
Uroki wszelkich steamów, originów itp badziewi.

EDIT:
Mam główną grę i 5 dlc do ETS2 w wersji steam zakupione i na półce w cdp.pl
Wszystko posiada opcje podglądu klucza (aktywną po zakupie)
W przypadku tego dodatku, po zakupie dzisiaj nie mam kompletnie nic - oprócz wizerunku/okładki i samego info o nim i że jest na półce.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14/12/2019 11:14 AM przez RadolSzczecin.)
14/12/2019 11:02 AM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Kamera 0, ale nie działa F9. kamilkamil2828 3 1,134 06/01/2021 02:28 PM
Ostatni post: Kukasz
  Brak Range T w grze Patuch 13 1,268 12/10/2019 05:55 AM
Ostatni post: bikbiker
  Railway Cargo Pack by Jazzycat brak naczep w grze lukcio30 9 1,127 04/10/2018 09:31 AM
Ostatni post: Ania

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa