Logowanie Zarejestruj


Odpowiedz 
 
Ocena wątku:
  • 0 głosów - 0 średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Brak DLC High Power Cargo Pack w grze ale na Steamie jest zainstalowane
Autor Wiadomość
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,037
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 76
Podziękował: 2564
Podziękowano mu 1136 raz(y)
Post: #1
Brak DLC High Power Cargo Pack w grze ale na Steamie jest zainstalowane
Tak jak w Temacie czyli Mam kupione DLC High Power Cargo Pack i na początku było w porządku ale od któregoś tam Patchu mam taki błąd w logu (W katalogu pojazdów i liście naczep jest to DLC pokazane)
Kod:
Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
Goście nie widzą linków. Proszę, zarejestruj się TUTAJ, żeby zobaczyć ukrytą treść .

A tutaj cały game.log https://pastebin.com/5WfQSZv4

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
27/04/2019 03:58 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Aras. Offline
Silent Circle <3
****
Trucker

Skąd: Zamojszczyzna !
Liczba postów: 2,549
Dołączył: 14/12/2014
Reputacja: 364
Podziękował: 331
Podziękowano mu 2677 raz(y)
Post: #2
RE: Brak DLC High Power Cargo Pack w grze ale na Steamie jest zainstalowane
Adamie, spróbuj zrestartować ekonomie i wtedy może to pomóc Big Grin

"Stop the rain in the night
Our love can survive
It's now or never
Stop the rain in the night"

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść. | Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
27/04/2019 04:01 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
 Podziękowań: Adam.J
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,037
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 76
Podziękował: 2564
Podziękowano mu 1136 raz(y)
Post: #3
RE: Brak DLC High Power Cargo Pack w grze ale na Steamie jest zainstalowane
TruckerArus dzięki za podpowiedz ale błąd w logu występuje dalej ale w zleceniach mam naczepy dostępne tak że nie wiem o co tu chodzi Sad

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
27/04/2019 04:24 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Adam.J Offline
Map Maker na Emeryturze.
****
Trucker

Skąd: Rzeszów
Liczba postów: 1,037
Dołączył: 05/12/2014
Reputacja: 76
Podziękował: 2564
Podziękowano mu 1136 raz(y)
Post: #4
RE: Brak DLC High Power Cargo Pack w grze ale na Steamie jest zainstalowane
Temat rozwiązany musiałem dokupić DLC Schwarzmüller Trailer Pack i błąd w logu zniknął Smile.

Goście nie widzą linków. Zarejestruj się aby zobaczyć ukrytą treść.
01/08/2019 12:51 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
RadolSzczecin Offline
Trucker
****
Trucker

Skąd:
Liczba postów: 931
Dołączył: 07/12/2014
Reputacja: 73
Podziękował: 1
Podziękowano mu 2536 raz(y)
Post: #5
RE: Brak DLC High Power Cargo Pack w grze ale na Steamie jest zainstalowane
Podepnę się pod temat, chociaż sprawa jest trochę inna.
Otóż, idąc za wskazówką zakupiłem dzisiaj sobie na cdp.pl ten dodatek "DLC Schwarzmüller Trailer Pack" - wszystko prosto, gładko poszło: zamówienie, potwierdzenie, opłata i dodatek wylądował już na mojej wirtualnej półce w sklepie.
Problem w tym... że nie mam klucza Zakaz

Każdy inny dodatek do ETS2 zakupiony wcześniej na cdp.pl który mam zakupiony i "mam go na półce" ma sekcje "KLUCZ DO GRY" i opcje "Pokaż klucz"
W każdej chwili mogę sobie skopiować, spisać czy przypomnieć sobie klucz.
W tym przypadku tego brakuje a powinno być od razu po zakupie.

Bardzo dziwna sprawa i wysłałem już email do nich żeby ktoś to ogarnął.
Oczywiście mam wszystkie potwierdzenia: zamówienia, tranzakcji aż do ostatniego 'potwierdzenia zmiany zawartości półki' któe dostałem od nich.

Produkt jako-taki niby mam.. ale go nie mam.Nie mogę aktywować bo jak i czym?
I to jest właśnie całe te "udogodnienie" XXI wieku i wirtualnych gier na steamie - które niby kupujesz i masz a nie masz Patykiem_1
Uroki wszelkich steamów, originów itp badziewi.

EDIT:
Mam główną grę i 5 dlc do ETS2 w wersji steam zakupione i na półce w cdp.pl
Wszystko posiada opcje podglądu klucza (aktywną po zakupie)
W przypadku tego dodatku, po zakupie dzisiaj nie mam kompletnie nic - oprócz wizerunku/okładki i samego info o nim i że jest na półce.
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 14/12/2019 01:14 PM przez RadolSzczecin.)
14/12/2019 01:02 PM
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 


Podobne wątki
Wątek: Autor Odpowiedzi: Wyświetleń: Ostatni post
  Kamera 0, ale nie działa F9. kamilkamil2828 5 1,957 24/11/2021 06:11 PM
Ostatni post: F34TH3R
  Brak Range T w grze Patuch 13 1,436 12/10/2019 07:55 AM
Ostatni post: bikbiker
  Railway Cargo Pack by Jazzycat brak naczep w grze lukcio30 9 1,334 04/10/2018 11:31 AM
Ostatni post: Ania

Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości
Sponsor forum: EKLOCKI.NET - Sklep z klockami LEGO Warszawa