14/09/2014, 09:17 AM
Przyszedł czas na to by powrócić... kilka osób pewnie wie czemu Niestety musiałem opuścić progi VS Myjkowski Transport i Spedycja, nie dlatego..żee mi coś w niej przeszkadzało... nie dlatego że mi się znudziło... nie dlatego że była słaba atmosfera.. atmosfera była wręcz wyśmienita i pamiętajcie chłopaki tak trzymać! Będzie mi brakować tych wszystkich patoli na TS, ale trzeba żyć dalej i nie patrzeć wstecz.. no chyba że cofasz pod rampę
Jak to ma MadeX w swojej tradycji... trzeba zawsze powstać, kiedy się upadło i to właśnie stary MadeX robi! Pozbierałem kilku z Ekipy dzięki której tworzyłem kiedyś starego MadeXa i mamy zamiar stworzyć nowego, ale z tą patolą co była kiedyś ;D
Jak to ma MadeX w swojej tradycji... trzeba zawsze powstać, kiedy się upadło i to właśnie stary MadeX robi! Pozbierałem kilku z Ekipy dzięki której tworzyłem kiedyś starego MadeXa i mamy zamiar stworzyć nowego, ale z tą patolą co była kiedyś ;D
No więc.. zaczynajmy!
MadeX powstał oficjalnie 14 Września 2014 Roku i zajmował się transportem chłodniczym na terenie całej Europy.. do dziś dnia nic się nie zmieniło, cały czas trzymamy się chłodni, oraz jeździmy po naszej pięknej Europie O towar dbamy jak o cenny skarb, staramy się dowozić ładunki na czas. Tabor posiadamy nowoczesny, dzięki czemu norma emisji spalin to Euro 6
Nasze zestawy prezentują się właśnie tak
VS'ka jest dla zabawy oraz na fotorelacje Nie poszukujemy pracowników póki co